Haberler

Başkent'teki Göçük

Ankara'da sabah saatlerinde meydana gelen göçükte, toprak altında kalan kişinin inşaat işçisi Kadir Sevim olduğu belirtildi.

İnönü Bulvarı'nda metro çalışmalarının yapıldığı kesime yakın alanda çöken kaldırımın altında bir kişinin kaldığı ihbarı üzerine bölgeyi gören güvenlik kameralarının kayıtları incelendi.

TBMM Ek Binası'nın inşaatında çalışan kuzeni Kadir Sevim'den haber alamayan İbrahim Kuş, görüntüleri izledikten sonra göçük altında kalan kişinin Sevim olduğunu söyledi.

"MOBESE kameralarını izledim. Emniyetten geldim. Kendi halinde kaldırımdan gidiyor ve bir anda çukurdan aşağıya düşüyor. MOBESE kameralarında böyle bir görüntü var" diyen Kuş, olayın üstünden yaklaşık 12 saat geçmesine rağmen kuzenine ulaşamamasını da eleştirdi.

Bu arada, göçük sırasında yaklaşık iki metre çapında oluşan çukurun etrafı, arama kurtarma çalışmaları kapsamında iş makineleriyle genişletildi ve çukurdaki su birikintisi tahliye edildi.

Öte yandan bazı CHP milletvekilleri de olay yerine gelerek, devam eden arama kurtarma çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.

Muhabir: Kurbani Geyik / Hüseyin Gazi Kaykı

Yayıncı: Tolga Özgenç - ANKARA

Kaynak: AA / Güncel

İbrahim Kuş Kadir Sevim Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title