Haberler

Başkent "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı"nı Törenlerle Kutlayacak

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 88. yıldönümünde tüm Ankara Türk Bayrağı ve Atatürk posterleri ile donatılacak, gece ise bütün kent ışıklandırılacak.
Ankara Valiliği'nden yapılan açıklamada, 88. yılına ulaşan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın tüm Ankara'da yapılacak çeşitli tören ve etkinliklerle kutlanacağı bildirildi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 88. yıldönümünde tüm Ankara Türk Bayrağı ve Atatürk posterleri ile donatılacak, gece ise bütün kent ışıklandırılacak.

Ankara Valiliği'nden yapılan açıklamada, 88. yılına ulaşan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın tüm Ankara'da yapılacak çeşitli tören ve etkinliklerle kutlanacağı bildirildi. Buna göre kutlamalar saat 08:00'de başlayarak, saat 24:00'e kadar sürecek. Belirtilen saatler arasında resmi daireler, özel kuruluşlar, askeri birlik, kurum ve karargahlar Türk Bayrağı ve Atatürk posterleri ile donatılacak, gece ise ışıklandırılacak.

Kutlama programı, Anıtkabir'de, 23 Nisan Çarşamba günü Milli Eğitim Bakanlığı Başkanlığı'nda, Ankara Valisi, 4. Kolordu ve Ankara Garnizon Komutanı, Ankara Büyük Şehir Belediye Başkanı ve diğer erken ile birlikte mozoleye çelenk konulmasıyla başlayacak.

Törene, Ankara Bölge ve İl Müdürlükleri, Kamu Kurum ve Kuruluş Temsilcileri, Kamu Yararına Çalışan Oda, Dernek ve Meslek teşekkülü yetkilileri de katılacak. Aynı gün ve saatte Atatürk Anıtlarında da, anıtların bulunduğu ilgili merkez ilçe kaymakamlıkları başkanlığında çelenk koyma törenleri gerçekleştirilecek.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında resmi geçit töreni ve gösteriler ise 19 Mayıs Stadyumu'nda saat 10:00'da yapılacak. Törende, Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Ankara Valisi Kemal Önal, 4. Kolordu ve Ankara Garnizon Komutanı Aslan Güner ve Ankara Büyük Şehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile protokol hazır bulunacak. (ANKA)

(GO/ZG)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title