Haberler

Başkan Zolan, Güney İlçesini Ziyaret Etti

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Güney ilçesinde devam eden yatırımları inceledi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi'nin Güney ve Buldan'da gerçekleştirdiği yatırımları inceledi. Güney ilçesi Eziler mahallesi ziyaretinde Başkan Zolan'a, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ali Değirmenci, Güney Belediye Başkanı Halil Ayhan ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Özsoy eşlik etti.

Başkan Zolan, Büyükşehir Belediyesi'nin tüm ilçelere yönelik gerçekleştirdiği toplam 562 bin metrekarelik kilit parke taşı hibe programı kapsamında,mahalleye 4 bin metrekarelik kilit parke taşı teslimine katıldı. Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Zolan, daha sonra Buldan'ın Yenicekent mahallesine geçti. Turizm yolu asfaltlama çalışmalarını inceleyen Başkan Zolan, ekiplere kolaylıklar dilerken, vatandaşlarla da sohbet etti.

30 Mart'tan sonra Denizli'ye hizmet etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Zolan, "Bize güvendiniz, bu görevi verdiniz, bu emaneti teslim ettiniz. Bizlerde emaneti yere düşürmeden gece gündüz çalışıyoruz. İtfaiye hizmetleriyle, cenaze hizmetleriyle Denizli merkezde ne varsa ilçelerimizde de aynısı olacak demiştik. Aynısı oluyor" dedi. Yenicekent'i sıcak asfaltla tanıştırdıklarını kaydeden Başkan Zolan, zaman içinde, ihtiyaç olan heryerde asfalt çalışması yapılacağını da sözlerine ekledi. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osman Zolan Denizli Eziler Buldan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title