Haberler

Başkan Yıldırım'dan Birlik ve Beraberlik Vurgusu

Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, Talas Avşar Türkmenleri Derneği'nin düzenlediği iftarda "Milli birlik ve beraberliğimize her zamankinden daha çok ihtiyacımız var" dedi.

Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, Talas Avşar Türkmenleri Derneği'nin düzenlediği iftarda "Milli birlik ve beraberliğimize her zamankinden daha çok ihtiyacımız var" dedi.

Konak Restorant'ta verilen iftara Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım'ın yanı sıra, Pınarbaşı Belediye Başkanı Dursun Ataş, Dadaloğlu Belediye Başkanı Hüseyin Eker, Pazarören Belediye Başkanı Hacı Kalkan, Avşarobası Belediye Başkanı Hüdayi Saraç, Dadaloğlu Derneği Başkanı İbrahim Yıldırım, dernek yöneticileri ve çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi ile ilçede yaşayan çok sayıda Avşar katıldı.

Kuran-ı Kerim tilaveti ve edilen duanın ardından konuşan Talas Avşar Türkmenleri Derneği Başkanı Zeki Gökdemir, Talas'ta yaşayan nüfusun yüzde 32'sini Avşarlar'ın oluşturduğunu belirterek, derneğin acıyı ve sevinci birlikte paylaşmak için kurulduğunu söyledi. Başkan Gökdemir, derneğin 3 yıldır faaliyetlerini sürdürdüğünü kaydederek, "Derneğimize gönül veren herkesin destek ve önerilerini bekliyoruz. İftarımıza katılan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım ise, bir ramazanı daha birlikte yaşamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, "Birlik ve dirlik içinde Rabbim nice Ramazan ve bayramları nasip etsin" dedi. Başkan Yıldırım, dernek yönetimine düzenlenen iftardan dolayı teşekkür ederek, "Bir araya gelebilmek çok önemli. Halleşmek çok önemli. Bunlar sılayı rahimdir. Sılayı rahimlerde buluşmak toplumumuzun geleceği açısından son derece önemli bir harçtır. Özellikle ülke olarak yaşadığımız sürece baktığımızda gerçekten birliğimize çok daha fazla ihtiyacımız var. Rabbim aramıza fitne sokanlara fırsat vermesin. Birlik ve beraberliğimizi bozacak bütün tuzaklardan milletimizi korusun inşallah" diye konuştu.

Konuşmaların ardından iftara katılanlara yazar Emir Kalkan'ın kaleme aldığı "Mor Feryatlar-Afşar Ağıtları" kitabı hediye edildi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Rifat Yıldırım Emir Kalkan Konak Talas Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Koç Metalurji halka arz hangi bankalarda var? KOÇ METALURJİ ne zaman halka arz nereden, hangi bankadan alınır? BAYHAN NEDEN HAPSE GİRDİ? Bayhan kimi öldürdü? KOTON halka arz sonuçları! Koton halka arz sonuçları açıklandı mı? Koton kağıt halka arz kaç lot verdi? Kalben kimdir? Şarkıcı Kalben kaç yaşında ve nereli? #127908 Kalben'in şarkıları! Memur ve emekli maaşı zammı ne kadar olacak? Temmuz ayında zam yapılacak mı? ALTINAY SAVUNMA TEKNOLOJİLERİ HALKA ARZ: ALTNY katılım endeksine uygun mu? ALTNY halka arz helal mi, caiz mi? Kemal Doğulu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Kemal Doğulu kaç yaşında, nereli? Kemal Doğulu biyografisi! EMEKLİLERE YÜZDE KAÇ ZAM YAPILACAK? Temmuz ayında emeklilere yüzde kaç zam var, masadaki rakam ne? Anneler günü ilk ne zaman kutlandı? Anneler günü ne zaman ve nerede ortaya çıktı? İşte anneler gününün tarihçesi! Sinan Ateş kimdir? Sinan Ateş kaç yaşında öldürüldü? Sinan Ateş ne zaman ve neden öldürüldü? Suat Özçağdaş kimdir? Halk Tv konuğu Suat Özçağdaş kaç yaşında, nereli? Suat Özçağdaş biyografisi! SURVİVOR İLK DÜELLODA KİM ELENDİ? Survivor'da kim elendi? Yunus Emre mi, Furkan Kızılay mı? Bahadır Erdem kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Bahadır Erdem kaç yaşında, nereli? Bahadır Erdem biyografisi! 10 Mayıs okullar açık mı, kapalı mı? Yarın okul var mı? Cuma günü okullar tatil mi? ALTNY kaç lot verir? Altınay Savunma Teknolojileri halka arz kaç lot düşer?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title