Haberler

Başkan Tanrıverdi, Yapacağı Çalışmaları Anlattı

Muş’un Bulanık ilçesine bağlı Erentepe Belde Belediye Başkanı Mehmet Tanrıverdi, yapacakları yatırımlar sayesinde beldenin hak etmiş olduğu kalkınmayı yakalayacağını söyledi.

Muş'un Bulanık ilçesine bağlı Erentepe Belde Belediye Başkanı Mehmet Tanrıverdi, yapacakları yatırımlar sayesinde beldenin hak etmiş olduğu kalkınmayı yakalayacağını söyledi.

Yapacağı çalışmaları basın mensuplarıyla paylaşan Mehmet Tanrıverdi, beldenin en büyük sorunu olan altyapı ve yol olduğunu belirtti. Bir önceki dönemde yapımına başlanılan kanalizasyon çalışmasının da yarıda kaldığını belirten Başkan Tanrıverdi, "Belediyenin bütçesine göre yarıda kalan bu çalışmayı bir an önce tamamlamayı hedefliyoruz. Kanalizasyon çalışmasının hiç yapılmadığı mahallelerimiz de var. Beldemizin temizliği için hiçbir mahallemizi altyapısız bırakmayacağız. Bu konuda bir an önce gerekli tedbiri alarak bu mahallelerimizde de bu çalışmayı başlatacağız" dedi.

Beldede yol yapım ve onarım çalışmalarına en kısa sürede başlayacaklarını dile getiren Tanrıverdi, "Belediyenin imkanları dahilinde mahalle yollarına yerine göre kilitli parke taşı, asfalt ve stabilize döşeyerek halkımızı çamurlu yollardan kurtaracağız. Bunun yanı sıra beldemiz içinde geçen karayolları üzerinde bir üst geçit yapılması için gerekli yerlere müracaat ettik" diye konuştu.

Halka kusursuz bir hizmet sunacaklarını belirten Tanrıverdi, "Halkımıza kusursuz bir hizmet sunacağız. Beldemizde su sıkıntısı çektiğimiz bölgeler var. İnşallah bu sıkıntının giderilmesi için elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Şu anda beldeye verdiğimiz su cazibeli olmadığı için çok miktarda elektrik parası ödüyoruz. Şu anda cazibeli bir su arıyoruz. Bu cazibeli su bulunduktan sonra gerekli yerlere müracaatımızı yapıp bu büyük sıkıntıdan kurtulmayı hedefliyoruz. Bunları gerçekleştirmek elbet kolay olmayacaktır" diye belirtti.

Belediyenin borçlarına da değinen Tanrıverdi, "Erentepe'de belediye başkanlığı seçimlerini geride bıraktık. Daha önce görev yapan belediye başkanımız Mehmet Yaşik, kendi imkanları dahilinde hizmet yapmaya çalışmış, kendisine teşekkür ederim. Belediyenin parasını israf etmemiş. Ödenen borçlarda bu dönemde ödenmiş. Şu anda 900 bin liralık bir elektrik borcumuz var. Başka bir borcumuz da yok. Sıkıntılarımızı gidermek için inşallah beldemizin yaşlısıyla, gençleriyle, muhtarlarıyla, imamları ve beldemizde görev yapan öğretmenleriyle istişareli bir şekilde bu sorunları gidermek için elimizden geleni yapmaya çalışacağız" şeklinde konuştu. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title