Haberler

Başkan Saraoğlu, 'Kariyer Günleri'nde Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Kütahya’nın Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, Gediz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde düzenlenen ’Kariyer Günleri’ kapsamında öğrencilerle bir araya geldi.

Kütahya'nın Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, Gediz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde düzenlenen 'Kariyer Günleri' kapsamında öğrencilerle bir araya geldi.

Okul konferans salonunda gerçekleştirilen kariyer günü etkinliğinde öğrencilere tecrübelerini anlatan Başkan Mehmed Ali Saraoğlu, "Bugünkü konuşmamızın konusu dünyayı tanımak. Okuldan aldığınız eğitimle hayata başlıyorsunuz. Aslında hayatın içerisindesiniz, ama bir süre sonra bu hayatta değişik roller alacaksınız. Kiminiz öğretmen, kiminiz doktor, kiminiz hakim olacaksınız. Bir insan çok iyi bir doktor olabilir, ama o insanı toplumda önemli kılan iyi insan olmasıdır. Bizim en önemli hedefimiz iyi insan olmaktır. Toplumda var olmak, toplumda yaşamak ve yaşamayı becermek için üstün gayret göstermek gerekiyor. Eğitimlerin temel amacı da, size dünyaya ilişkin, bundan sonraki yaşamlarınıza ilişkin, bu yaşamlardaki alacağınız rollere ilişkin bir disiplin vermektir. Bu disiplini kazandığınız zaman ise daha iyi vatandaş olarak, daha iyi bir insan olarak, daha iyi bir meslek öğrenmiş bir birey olarak toplumun üzerinde bir etki yaratabileceksiniz" sözlerine yer vererek öğrencilere öğrenim hayatlarında başarılar diledi.

Konferans sonunda Başkan Saraoğlu'na plaket takdim edildi.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmed Ali Saraoğlu Kütahya Gediz Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title