Haberler

Başkan Polat'tan, Gençlere 18 Maddeyi Okuyun Çağrısı

AK Parti Tokat İl Başkanı Metin Polat, gençlerden referanduma gidilen 18 maddeyi tek tek okuyup anlamasını sonrada çevrelerindeki insanlara anlatmasını istedi.

Ak Parti Tokat İl Başkanı Metin Polat, gençlerden referanduma gidilen 18 maddeyi tek tek okuyup anlamasını sonrada çevrelerindeki insanlara anlatmasını istedi.

Ak Parti Tokat İl Başkanı Metin Polat, 16 Nisanda yapılacak olan halk oylaması çalışmaları kapsamında Mümtaz Turgut Topbaş Kampüsünde üniversite öğrencileri ile bir araya geldi. AK Parti Zile İlçe Başkanı Mehmet Akif Seçkin, Zile Belediye Başkanı Lütfi Vidinel ve il yönetim kurulu üyeleri de eşlik ettiği ziyarette Başkan Polat, öğrencilerin yeni sistem hakkında sorularını cevaplandırdı.

Başkan Polat, gençlerden referanduma gidilen 18 maddeyi tek tek okuyup anlamasını sonrada çevrelerindeki insanlara anlatmasını isteyerek,"Bizlerin kapısı sizlere her zaman açık. Kafanıza takılan madde olursa buyurun çalın kapımızı ben bu maddeyi anlamadım deyin bizler size yardımcı olalım. Okumadan anlamadan lütfen karar vermeyin. Körü körüne okumadan anlamadan hayır diyenleri görüyoruz. Biliyorum ki siz onlardan olmayacaksınız. Sizleri yakından ilgilendirecek konuya gelirsek biliyorsunuz ülkemizde seçme yaşı 18, yani 18 yaşında ki bir genç kardeşimizin seçme hakkı var. Tamam da aynı kardeşimizin neden seçilmeye hakkı olmasın. Ben hepinizin çok iyi birer yönetici olacağınıza inanıyorum. Benim genç kardeşlerim sadece oy istemek için önemli olmamalı. Haktan ve hukuktan bahsedenler, seçme hakkı olan gençlerimizin seçilme hakkını da onlara vermeli bunun önünü açmalı. Allah'ın izni ile bizler bunu hep beraber başaracağız" diye konuştu. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Metin Polat AK Parti Tokat Zile Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title