Haberler

Başkan Polat Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Malatya’nın Pütürge ilçesinde mahalle muhtarları, Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat’ı ziyaret etti.

Malatya'nın Pütürge ilçesinde mahalle muhtarları, Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat'ı ziyaret etti.

19 Ekim Muhtarlar Günü etkinlikleri çerçevesinde gerçekleşen ziyarette konuşan Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat, belediye olarak muhtarlara verdikleri önem hakkında konuştu. Muhtarları çok önemsedikleri ve onların itibarsızlaştırılmaması için ellerinden geleni yaptıklarını aktaran Başkan Polat, günün anlam ve önemine dair açıklamalar yaptı. Muhtarları makamında ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Polat, "Tanzimatla birlikte başlayan Türkiye'deki yenilik harekatı sonucu muhtarlıklar oluşmuştur. Bu faaliyet alanı ilk olarak Osmanlılar tarafından test edilmiştir. O günden bu güne devletin en uç birimi muhtarlıklardır. Muhtarlarımızın görevi hem vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek, hem de mevcut olan sorunları ilgili devlet birimlerine iletmektir. Gelişen dünyamızda muhtarlarımıza fazla sorumluluk düşmektedir. Muhtarlara ülkemizde nikah kıymaya kadar yeni görevler verilmiştir. Bizler belediye olarak muhtarlarımıza değer veriyoruz" şeklinde konuştu.

Başkan Polat, "Demokratik ülkelerde her vatandaşımızın dilekçe hakkı vardır. Vatandaşlar tarafından verilen dilekçe ile sorunları ilgili birimler çözer. Burada muhtarlarımızı devre dışı bırakmamak adına, dileklerin muhtarlarımız tarafından bize iletilmesi gerektiğini söyledim. Bunu burada ilk olarak ben başlattım. Eğer dilekçeleri bireysel olarak alsaydık, muhtarlarımızın konumlarını düşürmüş olacaktık. Şu anda işlerimizi bu şekilde yürütüyoruz. Muhtarlarımız benim göz bebeğimdir. Sorunlar ancak ortak bir çalışma sonucunda çözüme kavuşabilir. Muhtarlar gününü kutlar, muhtarlarımızın başarılarının devamını dilerim" diye konuştu.

Daha sonra muhtarlara yemek ikram edildi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Polat Pütürge Malatya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title