Haberler

Başkan Kiremitçi Babalar Günü'nde Babasını Kaybetti

Göller Belediye Başkanı Nuhil Kiremitçi, 105 yaşındaki babası Şükrü Kiremitçi'yi Babalar Günü'nde kaybetti.

Ordu'nun Çatalpınar ilçesine bağlı Göller Beldesi Belediye Başkanı Nuhil Kiremitçi'nin babası Şükrü Kiremitçi, tedavi gördüğü Tekirdağ Malkara Özel Yaşam Hastanesi'nde 105 yaşında hayatını kaybetti. Şükrü Kiremitçi, bugün doğum yeri olan Göller beldesinde ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazını müteakiben toprağa verildi. Babalar Günü'nde babasını toprağa vermenin üzüntüsünü yaşadığını belirten Göller Belediye Başkanı Nuhil Kiremitçi, "Babam son nefesini vermeden önce beni Tekirdağ'a çağırdı.

Yanına gittim, sohbet ettik. Bana tavsiyelerde bulundu. Benim görüşmemden sonra son nefesini verdi. Çok üzgünüm" dedi.

Cenaze törenine katılan AK Parti Grup Başkan Vekili Eyüp Fatsa, "Ölüm, insan için dünyada değişmeyen tek gerçek. İmparatorluğu görmüş, cumhuriyetimizin kuruluşuna şahit olmuş, 83 yıllık cumhuriyet tarihini bütün evreleri ile yaşamış bir insanı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Sevdiğimiz bir belediye başkanımızın babasını kaybettik. Bizim inancımızda anneye babaya senede bir gün ayrılmış zaman yoktur. Hergün saygı gösterilmesi hürmet edilmesi gerekir. Bugün tüm dünya Babalar Günü'nü kutluyor. Herkesin

babasının elini öptüğü bir günde başkanımızın babasını toprağa vermesi elbette ki çok acı bir durum. Bizim duadan başka yapabileceğimiz hiçbir şey yok" diye konuştu.

(MY-AG-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title