Haberler

Başkan Hançerli'den Mahalle Ziyaretleri

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, AK Parti Konya Milletvekili Muhammet Uğur Kaleli ile mahallelere teşekkür ziyaretinde bulundu.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, AK Parti Konya Milletvekili Muhammet Uğur Kaleli ile mahallelere teşekkür ziyaretinde bulundu.

AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı yöneticilerinin de katıldığı ziyaretlerde Yarma, Ovakavağı ve İsmil mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Hançerli ve Kaleli, 1 Kasım seçimlerinde partilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Hançerli, yaptığı konuşmada, Konya'nın ve Karatay'ın 1 Kasım seçimlerinde katkısının ortada olduğunu, yüzde 85,7 gibi yüksek bir oy oranına ulaşıldığını söyledi.

Yerel yönetimlerin üzerine düşeni yerine getirmenin gayreti içerisinde olduğunu belirten Hançerli, "Alınan yüksek orandaki oy, hizmetin çoğalmasına katkı sağladı. Karatay'a yeni bağlanan mahalleler hizmeti ziyadesiyle aldı. Almaya da devam edecek" dedi.

Kaleli ise Karatay'da sevgi, birlik, beraberlik ve dayanışmanın olduğunu vurguladı.

1 Kasım seçimlerinde elde edilen neticenin önemine değinen Kaleli, "Ülkemiz için önemli, istikrarın devamı için çok önemli ve özellikle Sayın Başbakanımız için çok daha önemli ve özeldi" dedi.

Kaynak: AA / Yerel

Muhammet Uğur Kaleli Mehmet Hançerli Karatay Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title