Haberler

Başkan Ertürk, Bayramda Yaşlılar ve Şehit Ailesini Unutmadı

AK Parti’li Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, Kurban Bayramında rehabilitasyon merkezlerindeki yaşlıları ve şehit Bahri Uçuş’un ailesini unutmadı.

AK Parti'li Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, Kurban Bayramında rehabilitasyon merkezlerindeki yaşlıları ve şehit Bahri Uçuş'un ailesini unutmadı.

Kuyucak Çok Amaçlı Pazar yerindeki Düğün salonunda gerçekleştirilen Bayramlaşma programı daire amirlerinin ve halkın katılımıyla gerçekleştirildi. Ardından Pamukören mahallesinde bulunan Pamukören Bakım ve Rehabilitasyon Merkezindeki yaşlıları ziyaret ederek gönüllerini alan Başkan Ertürk her, bayram olduğu gibi bu bayram da büyük bir sevgiyle karşılandı. Yaşlılar, "Başkanımız bizi hiç yalnız bırakmıyor her zaman bizi ziyaret ederek gönlümüzü alıyor sağ olsun" dedi.

Ardından Horsunlu Mahallesinde bulunan Horsunlu Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon merkezine Bayramlaşma ziyaretinde bulunan Başkan Ertürk, "Yaşlılarımızı sadece bayramlarda değil her daim ziyaret etmeliyiz ve her zaman yanlarında olmalıyız çok zaman yanlarına gelip ziyaret ediyorum" diyerek yaşlıların gönlünü aldı.

Kuyucaklı şehit Bahri Uçuş'un da ailesini unutmayarak bayram ziyaretinde bulunan Başkan Ertürk, oğulları için yaptırdıkları odayı bizlere açtı. Başkan Ertürk, emniyet ve jandarma personeline ziyaretlerde bulundu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Metin Ertürk Pamukören Ak Parti Kuyucak Politika Güncel Haberler

title