Haberler

Başkan Böcek, Yaşlılarla Kahvaltıda Buluştu

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Yaşlılar Haftası'nda Fethi Bayçın ve Asmalı Konak Huzurevi sakinleriyle bir araya geldi.

Her yıl 18-24 Mart günleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası'nda Konyaaltı Belediyesi geleneğini bozmadı. Yapmış olduğu projelerle gerek engelli olsun gerek ise yaşlı, 7'den 70'e herkesi kucaklayan Başkan Muhittin Böcek, Fethi Bayçın ve Asmalı Konak Huzurevi Sakinleriyle kahvaltıda buluştu. Konyaaltı Belediyesi Emekli Kahvesi'nde düzenlenen kahvaltıya belediye servis araçlarıyla getirilen Fethi Bayçın ve Asmalı Konak Huzurevi sakinleri, burada Başkan Muhittin Böcek tarafından karşılandı.

Huzurevi sakinleriyle tek tek ilgilenip sohbet eden Başkan Böcek,"Farklı iş kollarında ülkesi için çalışan, bizlerin rahat ve huzurlu bir yaşam sürdürebilmesi için çabalayan yaşlılarımıza çok şey borçluyuz. Bizlere rehberlik eden örf ve adetlerimizin bugün değerini koruyor olması, onların çabalarıyla mümkün olmuştur.Konyaaltı Belediyesi olarak bizler, her daim yaşlılarımızın yanında olduk. Bugün kahvaltı ettiğimiz Konyaaltı Belediyesi Emekli Kahvesini de bu düşünceyle büyüklerimizin hizmetine açtık" diye konuştu.

Fethi Bayçın Huzurevi Müdürü Hüseyin Karataş ve Asmalı Konak Huzurevi Müdürü Seda Abca ise Yaşlılar Haftası'nda huzurevi sakinlerinin hatırlanması ve onlar için kahvaltı düzenlenmesini son derece memnuniyetle karşıladıklarını belirterek Başkan Böcek'e teşekkür ettiler. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muhittin Böcek Konyaaltı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title