Haberler

Başkan Altınok Öz, Mahalle Birim Başkanları ve Meclis Üyeleriyle Buluştu

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, her ay yapılan Mahalle Birim Başkanları ve Meclis Üyeleri toplantılarının Şubat ayı oturumuna katıldı.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, her ay yapılan Mahalle Birim Başkanları ve Meclis Üyeleri toplantılarının Şubat ayı oturumuna katıldı. Kartal Belediyesi Ekolojik Eğitim Çadırı'nda gerçekleştirilen toplantıya Kartal'daki 20 mahallenin temsilcileri, CHP Kartal İlçe Başkan Yardımcısı Taki Kahraman, Kartal Belediye Başkan Yardımcıları Gülcemal Fidan, Av. Hüsnü Yeşilyurt, Mustafa Fehmi Okay, Gökhan Yüksel, Kartal Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ali Ekber Şahin, Meclis Üyeleri, Başkan Danışmanları Özbey Pekşen ve Haydar Oğuz ile Mahalle Birim Başkanları katıldı.

Toplantıda katılımcılara dağıtılan dosyalarla, geçmiş toplantılarda konuşulan sorunlarla ilgili süreçler aktarılırken mahalle birim başkanları, kendi mahalleleri ilgili talep, görüş ve şikayetlerini dile getirdi.

Mahalle temsilcilerinin ve meclis üyelerinin ardından konuşan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal'da meydana gelen değişiklikler ve projelerden bahsetti. Başkan Altınok Öz, kar yağışı ile ilgili başarılı bir çalışma yapıldığını kaydederek bunun halkta memnuniyet yarattığını ancak bu durumdan rahatsız olanların 250 ton tuz verileceği sözüne uymadığını söyledi. Kar yağışının ertesi günü söz verilen tuzun verilmediğini ve bunun üzerine Fen İşleri Müdürü'nün İBB'nin ilgili birimine giderek sorunu çözmeye çalıştığını vurgulayan Başkan Altınok Öz, "Benim gözümün önünde tırlar girip çıkıyordu. Belediye logolu değil hafriyat tırlarıyla tuzu taşıyorlardı. Hedef, sokakların açılması değil. Cumhuriyet Halk Partili bir beldede hizmet verilmesinden duydukları rahatsızlığın ifadesi bu."diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kartal Belediyesi Gülcemal Fidan Altınok Öz Yeşilyurt Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title