Haberler

Başbakan Yardımcısı Işık İle Birlikte Kartepe'de Yürüyüş

Bu hafta sonu Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in ev sahipliğinde yoğun bir katılımla Uzuntarla Doğal Yaşam Parkı'nda gerçekleşti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun önderliğinde, başlayan ve kent geneline yayılan sağlıklı yaşam yürüyüşlerinde bu hafta sonu Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in ev sahipliğinde Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Tandoğan Özdemir, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Aydın ve yüzlerce Kartepeli'nin katılımıyla Kartepe Uzuntarla Doğal Yaşam Parkı'nda gerçekleştirildi.

7 KM YÜRÜDÜLER

Sabahın erken saatlerinde Kartepe Uzuntarla Doğal Yaşam Parkı'nda Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Tandoğan Özdemir, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Aydın'ında katıldığı ısınma hareketleri sonrasında yürüyüşte 7 km'lik parkur tamamlandı. Yürüyüş boyunca vatandaşlar Doğal Yaşam Parkı'nda bulunan hayvanları da görme imkanı buldular. Parkurun sonunda katılımcılara çorba ikram edildi.

AVRUPA'NIN EN BÜYÜĞÜ

Büyükşehir Belediyesi ile Kartepe Belediyesi tarafından Avrupa'nın en büyük doğal yaşam parkı olarak hayata geçirilen Uzuntarla Doğal Yaşam Parkı, 1 milyon 870 bin metrekarelik alanda yapıldı. Özellikle hafta sonları için ideal bir mekan olarak, spor, doğa ve hayvan severlerin hizmetine sunulan park, çocuklu ailelerin de fazlasıyla ilgisini çekiyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İbrahim Karaosmanoğlu Fikri Işık Uzuntarla Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title