Haberler

Başbakan Erdoğan Teşekkür Etti

Başbakan Erdoğan, 2008 Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Tasarısı'nın TBMM Genel Kurulunda kabul edilmesinin ardından kürsüye gelerek kısa bir konuşma yaptı.

Başbakan Erdoğan, 2008 Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Tasarısı'nın TBMM Genel Kurulunda kabul edilmesinin ardından kürsüye gelerek kısa bir konuşma yaptı. Bütçenin hayırlı olmasını temennisinde bulunan Erdoğan, bütçe çalışmalarında katkısı olan bürokratlar başta olmak üzere herkese teşekkür etti.

Bütçeler üzerinde olumlu olumsuz yaklaşımların olacağını, hepsi kabul ettiklerini belirten Erdoğan, "Bunların hepsini değerlendirme hanemize yazar onların üzerinde ayrıca çalışırız. Aslolan arzuladığımız muasır medeniyetlerin üstüne çıkmış bir Türkiye. Bunun için el ele verip dayanışma içerisinde bu aydınlık geleceğe birlikte birlikte beraberlik içerisinde yürümek durumundayız" dedi.

Erdoğan konuşmasına şöyle devam etti:

"Türkiye'nin muhtaç olduğu en önemli şey birliktir beraberliktir. Bizi bugünlere taşıyan o milli heyecanı yeniden hep birlikte yarınlar için duymak zorundayız. Aynı şekilde bu milli heyecanı duyacak olursak inanıyorum ki, arada görünen mesafe ne kadar büyük görünüyorsa da bu milletin genç dinamik nüfusu, o dinamik zihni, bunu yakalamaya muktedirdir. Fakat bütün mesele birlik beraberliğimizi koruyabilmek, bunu teçhiz edebilmek güçlendirebilmektir. İçerde enerji kaybına tahammülümüz yok. Bu enerjimizi dışarıya sarfedebilecek olursak inanıyorum ki aydınlık gelecek yakın olacaktır"

Konuşmasının sonunda bayramın yaklaştığını hatırlatan Erdoğan, "Kurban bayramınızı tebrik ediyorum. Milletimiz ülkemiz tüm İslam dünyası ve milletimiz için hayırlı olmasını Allah'tan temenni ediyorum" dedi.

-MUHALEFETLE TOKALAŞTI-

Başbakan Erdoğan, konuşmasının ardından kürsüden inerek önce muhalefet sıralarına doğru yönelerek MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile tokalaştı. Ardından sırasıyla CHP Grup Başkanvekilleri Kemal Anadol ve Kemal Kılıçdaroğlu ile daha DTP Grup Başkanvekili Selahattin Demirtaş ve Tunceli Milletvekili Şerafettin Halis ile tokalaştı. (ANKA)

(İG/ZG)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title