Haberler

Başbakan Erdoğan, Şili Cumhurbaşkanı Pinera ve Pakistan Başbakanı Gilani ile Görüştü

Nükleer Zirvesi için geldiği Seul'de liderlerle ikili görüşmelerde bulunan Erdoğan, Güney Kore Cumhurbaşkanı Lee Myung-bak ve Ürdün Kralı Abdullah ile görüşmesinin ardından Şili Cumhurbaşkanı Sebastian Pinera ve Pakistan Başbakanı Yusuf Rıza...

Nükleer Zirvesi için geldiği Seul'de liderlerle ikili görüşmelerde bulunan Erdoğan, Güney Kore Cumhurbaşkanı Lee Myung-bak ve Ürdün Kralı Abdullah ile görüşmesinin ardından Şili Cumhurbaşkanı Sebastian Pinera ve Pakistan Başbakanı Yusuf Rıza Gilani ile yarım saat süren bir görüşme gerçekleştirdi.

Nükleer Zirve'nin yapıldığı COEX Kongre Merkezi'ndeki ikili görüşme odasında basına kapalı olarak gerçekleşen görüşmelerde Başbakan Erdoğan'a Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun yanı sıra Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Müsteşarı Hakan Fidan ve Türkiye'nin Seul Büyükelçisi Mustafa Naci Sarıbaş eşlik etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yusuf Rıza Gilani Pakistan Seul Şili Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title