Haberler

Başbakan Erdoğan, AK Parti Mardin İl Gençlik Kolları Kongresi'ne Katılacak

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayip Erdoğan Partisinin Mardin'de Düzenlenecek İl Gençlik Kolları Kongresi'ne Katılacak.

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayip Erdoğan partisinin Mardin'de düzenlenecek İl Gençlik Kolları Kongresi'ne katılacak.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) sınır ötesi operasyon kapsamında başlattığı kara harekatından sonra AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayip Erdoğan, Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölgesi'ne ilk ziyaretini Mardin'e yapıyor. Konu hakkında açıklamalarda bulunan AK Parti Mardin İl Başkanı Lokman Sinanoğlu, Başbakan Erdoğan'ın AK Parti Mardin İl Gençlik Kolları Kongresi'ne katılmak üzere Mardin'e geleceğini söyledi. Lokman Sinanoğlu, Başbakan Erdoğan'ın 16 Mart'ta Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda yapılacak olan İl Gençlik Kolları Kongresi'ne katılacağını belirtirken, İl teşkilatı olarak gerekli hazırlıklara başladıklarını da sözlerine ekledi. Bu arada Başbakan Erdoğan'ın da katılacağı AK Parti Mardin İl Gençlik Kolları Başkanlığı Kongresi'nde Mehmet Emin Demirel'in Gençlik Kolları İl Başkanlığına aday olduğu açıklandı.

(MNG-AŞ-CMH-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title