Haberler

Başarılı Aşçılardan Başkan Yılmaz' A Ziyaret

Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu tarafından organize edilen Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri’nde başarılı olan İzzet Baysal Abant Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ı ziyaret etti.

Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu tarafından organize edilen Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri'nde başarılı olan İzzet Baysal Abant Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ı ziyaret etti.

Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu tarafından 22-25 Şubat tarihleri arasında Beylikdüzü Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi'nde Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri düzenlendi. Bu yıl 16'ıncısı düzenlenen organizasyonda Bolulu genç aşçılar gastronomi yarışmasından madalyalarla döndüler. 70'in üzerinde kategoride 30'dan fazla ülkenin ve 2 bin 800 kişinin yarıştığı yarışmalarda İzzet Baysal Abant Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 22 öğrenci ile katıldı. Yarışmaya katılan 64 okul arasında, 8 Altın, 13 Gümüş ve 1 bronz madalya ile en fazla madalya kazanan okul oldu.

İzzet Baysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ayhan Vural yarışmaya katılan öğrenciler ile birlikte Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ı makamına ziyaret ederek gerçekleşen yarışmayla ilgili bilgi verdi. Başkan Yılmaz, "Gençlerimizi tebrik ediyorum. Şehrimizi en iyi şekilde temsil ederek neredeyse tüm madalyaları kazanmışlar. Bizde öğrencilerimize destek vermek için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız" dedi. - BOLU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Alaaddin Yılmaz İzzet Baysal Türkiye Bolu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title