Haberler

Başak Parlak ile Aşk Yaşayan Alp Navruz, Genç Bir Kadınla Kaçamak Yaparken Yakalandı

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde güzel oyuncu Başak Parlak ile aşk yaşadığı ortaya çıkan Alp Navruz, genç bir kadınla gecelerde yakalandı. Navruz kameraları görünce kaçtı.

Şevkat Yerimdar'ın güzel oyuncusu Başak Parlak ile aşk yaşamaya başlayan Alp Navruz önceki akşam Karaköy'de başka bir kız arkadaşı ile görüntülendi. Alp Navruz ve kız arkadaşı flaşlar patlayınca kaçtı.

YENİ AŞKINA İHANET Mİ ETTİ?

Star TV'deki 'Fazilet Hanım ve Kızları'nın 'Sinan'ı Alp Navruz geçtiğimiz günlerde Başak Parlak ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Ama önceki akşam Karaköy'deki kulüp Mitte'nin önünde başka bir güzelle görüntülendi.

BİRİ APARTMAN BOŞLUĞUNA BİRİ KULÜBÜN İÇİNE KAÇTI

Derin bir sohbete dalan ikili flaşlar patlayınca panik yaşadı. Alp Navruz bir binanın apartman boşluğuna, kız arkadaşı ise kulübün içine kaçtı. Alp Navruz bir süre sonra bir taksiye atlayıp evine gitti.




Kaynak: Haberler.com / Magazin

Karaköy Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (11)

Kemal:

Zengin yapınca kaçamak gariban yapınca neydi?

8
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde çapkınları ile bilinen bu çocuk demek gerçek hayatta da da çapkın. Ben oyunculuğunu beğenmiyorum.

7
2
yanıtYanıtla
HALK:

Bende ünlü olmak istiyorum.

3
1
yanıtYanıtla
HALKA CEVAP:

Tamam.

yanıt0
yanıt0
Tuba yilmaz:

Vay arkadaş ya kadın aldatinca kıyameti kopariyolar erkek yapınca kaçamak oluyor?Bizim toplum erkeklerin ihanetini kaçamak deyip geçip mesrulastirdikca daha cokk yuva yıkılır.yazikkk...

4
0
yanıtYanıtla
Lamia:

Çokta önemli birde havalı kaçışlar yapmışlar kendilerince. Ne diyelim allah ilk önce insanlık sonra akıl versin

4
0
yanıtYanıtla
ÇOK DA FİFİ:

ÇOK DA FİFİ

4
0
yanıtYanıtla
Alper:

bu ne ya. . insanlar asiri mutsuz, durmadan heyecan ariyorlar, bir kisiden bu kadar cabuk nasil bikabiliyor bir insan ve rahatca aldatabiliyor. . vicdan hic yok demek ki bu insanlarda. . Allah a gercekten inanan birisi baska bir insana bunu rahat rahat yapamaz. . Manevi duygular abartilmamak sartiyla muhakkak her insanda olmali yoksa toplumda cidden huzur olmayacak. Karsisindaki insanin da ahlaki donanimlari cok iyi olmali ki kisi saygi duyabilsin yoksa sadakat olmuyor.

2
1
yanıtYanıtla
wasra:

beliydi basindan beri oyunculukta oldugu gibi capkin

2
0
yanıtYanıtla
ÇOK DA FİFİ:

vay anasını sayın seyirciler

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title