Haberler

Barcelona, Beşiktaş'ın İstediği Ben Arfa'yı Transfer Ediyor

Güncelleme:

Fransa Ligue 1 takımlarından Nice'te forma giyen ve sezon sonu serbest kalacak olan Hatem Ben Arfa, Barcelona'ya imza atmak üzere İspanya'ya gitti.

Bu sezon Beşiktaş'la da adı birçok kez anılan ancak son dönemde özellikle Katalan devi Barcelona'nın da ilgilendiği belirtilen Fransız hücumcu orta saha oyuncusu Hatem Ben Arfa'nın sabah saatlerinde Barselona'ya gittiği bildirildi.

BARCELONA İLE MASAYA OTURACAK

Fransız L'Equipe'in haberine göre, 29 yaşındaki yıldız bu sabah erken saatlerde Paris Orly Havalimanı'nda görüldü ve Barselona uçağına bindi. Son 6 sezonda oynadığı maçlarda toplamda 22 gol atan, sadece bu sezon ise şimdiden 18 gole ulaşan Ben Arfa'nın Barcelona'nın tesislerini ziyaret edeceği ve burada kulüp yöneticileriyle bir araya geleceği belirtildi.

NICE'TE YENİDEN DOĞDU

Son sezonlarda sürekli takım değiştiren, müthiş yeteneğine rağmen dengesiz performansıyla tepki alan Ben Arfa bu sezon ise Nice'te yeniden doğdu ve geçmiş yıllardaki Lyon ve Marsilya'da gösterdiği performansına yakın bir oyun sergiledi.

YENİ SÖZLEŞME İMZALAMA HAKKI

Ben Arfa, bu sezon sonu kontratı bitecek olması sebebiyle şu an istediği bir kulüple yeni sezondan geçerli olmak şartıyla bir sözleşme imzalayabilir.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Barcelona Barselona Beşiktaş Paris Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

kekorec:

barselonayi besiktasa tercih etmis ya yaziklar olsun ona

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title