Haberler

Banu Alkan'dan Samimi İtiraf: Türkiye'nin En Namuslu Kadınıyım

Yeşilçam'da Afrodit lakabıyla tanınan Banu Alkan, katıldığı canlı yayında "Ben Türkiye'nin en namuslu kadınıyım" diyerek özel hayatı hakkında bilinmeyenleri anlattı.

Ünlü oyuncu ve sanatçı Banu Alkan, Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk oldu. Canlı yayında özel hayatı ve diğer ünlülerden bahseden Alkan, samimi itiraflarda bulundu.

"BEN ZİRVEDEYİM"

61 yaşındaki Banu Alkan, canlı yayında şunları söyledi: "Estetik yaptırmayı düşünmüyorum. Hiç estetiğim yok, organiğim. Üzerimdeki mücevherler gerçek değil, gerçek olanlar kasada. Türk Sineması'nın starları olarak son nesiliz. Bizden sonra gelmedi. Ben hala zirvedeyim.

"TÜRKİYE'NİN EN NAMUSLU KADINIYIM"

Herkes zor zamanlar geçirir. Yalımın mazotunu alamadığım günler oldu. Eski günleri özlemiyorum, ben çok güzel yaşıyorum. Saçımı boyatmak için yurt dışına, Paris'e gider gelirdim. Hepsi seyircime saygımdan... Ben Türkiye'nin en namuslu kadınıyım.

Banu Alkan'dan Samimi İtiraf: Türkiye'nin En Namuslu Kadınıyım

"BEREN SAAT STAR DEĞİL"

Sunucuların Beren Saat'i sorması üzerine konuşan Alkan, "Beren Saat star değil, star olmaya çalışıyor. 2-3 dizi çekmekle olmuyor. Ben 42 film çektim. Ben film çekmekten genç kızlığımı yaşayamadım. İstesem yine film çekerim ama istemiyorum. Şimdi genç kadınlığımı yaşamak istiyorum." dedi.

Banu Alkan'dan Samimi İtiraf: Türkiye'nin En Namuslu Kadınıyım

"BÜYÜK AŞKIMIZI TOKAT BİTİRDİ"

Eski sevgilisi Murat Taşdemir ile de konuşan Alkan açıklamalarına şöyle devam etti: "Murat Bey resmi nikah yoktu ama 13 yıllık kocamdı. İnanılmaz büyük aşkı o tokat ile bitirdi. Ben 13 sene boyunca ağır bir kelimesini bile duymamıştım. Bir yerde karşılaşmadık ama gördüğüm yerde sarılır, öperim.

Banu Alkan'dan Samimi İtiraf: Türkiye'nin En Namuslu Kadınıyım

Başım sıkıştığında bir şey istesem gelir, yardım eder. Ayrıldıktan sonra 2 yıl param olmadığında Murat bana baktı. Çok dürüst bir insandır. Ayrıldıktan sonra 1 yıl aynı derecede sevdim. Murat ile ayrılalı 10 yıl oldu, ben çocukları büyütmekten önüme bakamadım.

"MADDİYATA ÖNEM VERMEDİM"

Amerikalı sevgilimle hiç görüşmedik, hep telefonla konuştuk. Kendisi Los Angeles'ta yaşıyordu. Söz-müzik işleri vardı, o şekilde tanışmıştık. Sevgilimle tokalaşmamak için 'şehir dışındayım' dedim. Ben Türkiye'nin en namuslu kadınıyım. Hiçbir zaman maddiyata önem vermedim. Sosyal medyada o kadar övgü dolu yorumlar alıyorum ki... Hiç kötü yorumlar yapılmıyor. Ben sosyal medyada her hallerini paylaşanlara kızıyorum."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Beren Saat Banu Alkan Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (60)

Sercan:

Yaşlılık psikoloji

12
0
yanıtYanıtla
HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK:

TAM BİR NAMUS ABİDESİ MAŞALLAH

9
3
yanıtYanıtla
HER ŞEY DAHA GÜZEL OLACAK:

DAHA DA GÜZEL OLACAK. . CUMHURLA

yanıt3
yanıt1
ADA:

he he kesin öyledir

11
0
yanıtYanıtla
HAKAN:

İYİCE YAŞALANDI ARTIK BU YA KAFADA GİTTİ TABİİİ HALA KENDİNİ 25 SANIYO

8
1
yanıtYanıtla
6.FİLO:

AYNEN DAHA KIZ BALONU PATLAMAMIŞ.

8
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

seni namuslu olarak görürsek normal evimizin kadınları evliya olması lazı

8
1
yanıtYanıtla
doğrucu:

evet yorum budur:D

yanıt0
yanıt0
ibrahim daş:

Böyle insanları proğrama çıkararak kime faydası oldu reyting mi yaptınız.

7
2
yanıtYanıtla
Carpet:

Hee bizde oyle demistik zaten keske seni okullarda din kitaplarinda ders diye isleseler kizzz Banu

7
1
yanıtYanıtla
Tüm 60 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title