Haberler

Bankalararası Kart Merkezi'nden Okan Bayülgen'li "Banka Kartı Kampanyası"

Bankalararası Kart Merkezi'nin (Bkm) Alışverişlerde Nakit Yerine, Banka Kartı Kullanımını Yaygınlaştırmak Amacıyla, 2004 Yılından Bu Yana Aralıklarla Sürdürdüğü Bilinçlendirme Çalışmalarının "Yeni Kampanyası" Başladı.

Bankalararası Kart Merkezi'nin (BKM) alışverişlerde nakit yerine, banka kartı kullanımını yaygınlaştırmak amacıyla, 2004 yılından bu yana aralıklarla sürdürdüğü bilinçlendirme çalışmalarının "yeni kampanyası" başladı.

BKM, daha önceki banka kartı ve chip&PIN kampanyalarında olduğu gibi bu yeni kampanyada da yine Okan Bayülgen ile çalışma kararı aldı. Okan Bayülgen, yeni banka kartı kampanyasında ilk kez, sinema, müzik ve bilim dünyasının 4 büyük ikonunu canlandırdı. Kamera önünde, ilginç tiplemeleri ile dikkat çeken Okan Bayülgen, kamera arkasında da, reklam filmi yönetmeni olarak görev aldı.

Daha önceki banka kartı ve chip&PIN kampanyalarında başta Şelale Hanım tiplemesi olmak üzere, kasiyer, kuaför gibi birçok farklı karakteri canlandıran Okan Bayülgen, Bankalararası Kart Merkezi'nin küçük çaplı alışverişlerde nakit yerine banka kartı kullanımını teşvik eden yeni kampanyasında, sinema, müzik ve bilim dünyasının 4 büyük ikonu, Marilyn Monroe, Bob Marley, Einstein ve Gandalf'ı canlandırdı.

OKAN BAYÜLGEN ALTI SAATLİK MAKYAJLA MARILYN MONROE'YA DÖNÜŞTÜ Yaklaşık 20'den fazla kişinin görev aldığı ve 4 günlük bir çalışma ile ortaya çıkan kampanyada Okan Bayülgen'in makyajlarını Burak Ertaş yaptı. Okan Bayülgen, büyük bir titizlikle yapılan altı saatlik bir makyaj sonucu sinema dünyasının sarışın ikonu, Marilyn Monroe'ya dönüştü. Kampanya ULTRA tarafından hazırlandı.

2004 YILINDA BAŞLAYAN BANKA KARTI KAMPANYASI, DEVAM EDİYOR Bankalararası Kart Merkezi'nin, 10 Nisan 2008 Perşembe günü başlayan yeni kampanyası, alışverişlerde nakit yerine banka kartı kullanımını yaygınlaştırmak amacıyla, 2004 yılından başlatılan ve düzenli aralıklarla sürdürülen iletişim kampanyası zincirinin, yeni bir halkasını oluşturuyor.

Bankalararası Kart Merkezi tarafından yapılan açıklamada, 2004 yılında başlayan ve dört ay süren ilk kampanyanın sonucunda, alışverişlerde banka kartı kullanım oranında, yüzde 57'lik bir artış sağlandığı yer aldı. Açıklamada, Türkiye'de 56 milyon adet banka kartı bulunduğu, 2004 yılından bu yana devam eden kampanyalarla, banka kartının kullanımı konusunda hedeflenen bilinç seviyesine ulaşıldığı da yer aldı. Bankalararası Kart Merkezi yeni kampanyası ile, yakaladığı bilinç seviyesini daha da yukarı çekerek, banka kartlarının düşük veya yüksek miktarlı tüm alışverişlerde kullanım oranını, yaygınlaştırmayı hedefliyor.

(BGO-BGO-ÖK-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title