Haberler

Bandırma'da Festival Coşkusu Başladı

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde bu yıl 29 uncusu düzenlenen Uluslararası Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali etkinlikleri başladı.

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde bu yıl 29 uncusu düzenlenen Uluslararası Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali etkinlikleri başladı.

29 ncu Uluslararası Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali kortej yürüyüşü ile başladı. Atatürk Caddesi üzerindeki bir alışveriş merkezi önünden başlayan yürüyüşe Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, Manyas Belediye Başkanı Tancan Barçın, Bolu Kıbrıscık Belediye Başkanı Doğan Dağ ve çok sayıda vatandaş ve öğrenciler katıldı.

Atatürk Caddesi boyunca bando eşliğinde devam eden yürüyüş Sahil Bandı'ndaki Bandırma Belediyesi'ne ait sergi salonunda yapılan törenle devam etti. Burada konuşan Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza festivalin bu yıl 29 uncusunun düzenlendiğini belirterek emeği geçenlere teşekkür etti. Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar ise festivallerin ülkemizde genelde Kültür ve Sanat isimleri ile özdeşleştirildiğini ama içeriklerine bakıldığında kültür ve sanat etkinliklerine yer verilmediğini belirtti. Bandırma Kuşcenneti Festivali'nin bundan farklı olduğunu dile getiren Kaymakam Yazar, Bandırma'da görev yaptığı sürede ikinci kez festivalin gerçekleştiğini ve her geçen yıl artan bir şekilde kültür ve sanat faaliyetlerine yer verildiğini ifade ederek tebrik etti. Konuşmaların ardından festival kapsamında Belediye Sanat Merkezi, Barış Manço Kültür Merkezi ve Kapalı Çarşı'da açılan sergilerin açılışı yapıldı.

4 gün sürecek festivalde yapılacak kültür sanat etkinliklerinin yanı sıra Cumhuriyet Meydanı'na kurulan sahnede sanatçılar Buray, Ceza, Ece Seçkin ve Demet Akalın sahne alacak. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title