Haberler

Balıkesirspor'da Kongreye Doğru

Balıkesirspor olağanüstü genel kurulu yarın gerçekleşecek.

Balıkesirspor olağanüstü genel kurulu yarın gerçekleşecek. Kulüp Başkanı Tuna Aktürk, kongre öncesinde yaptığı açıklama ile üyeleri yarın yapılacak genel kurula davet etti.

Balıkesirspor'da olağanüstü genel kurul yarın gerçekleşecek. Şu ana kadar Feyyaz Çiftçi'nin kulüp başkanlığına adaylığını açıkladığı genel kurul için Kulüp Başkanı Tuna Aktürk, Balıkesirspor'un resmi internet sitesinden çağrıda bulundu. Başkan Aktürk, "4 Kasım 2015 Çarşamba günü saat 19.00'da Karesi AVM Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilecek olan Olağanüstü Genel Kurul kulübümüzün geleceği açısından son derece önemlidir. PTT 1. Lig'deki konumu açısından bir an önce yönetim kurulunu oluşturması ve yarışın içinde olması gereken takımımızın bir haftalık zaman kaybına tahammülü yoktur. Bu nedenle 4 Kasım'da gerçekleştirilecek Olağanüstü genel kurulumuza katılıp çoğunluğun sağlanmasının Balıkesirsporumuz adına son derece önemli olduğunu bir kez daha belirtir, katılımlarınızı beklerim" ifadelerini kullandı. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Balıkesirspor Tuna Aktürk Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title