Haberler

Balıkesirspor'da Fikret Yılmaz Dönemi

Güncelleme:

PTT 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor'da teknik direktörlük görevine getirilen Fikret Yılmaz, kırmızı-beyazlı kulüple sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.

Balıkesirspor'da Fikret Yılmaz dönemi

PTT 1'inci Lig ekiplerinden Balıkesirspor'da teknik direktörlük görevine getirilen Fikret Yılmaz, kırmızı-beyazlı kulüple sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.

34 yıl önce kalesini koruduğu Balıkesirspor'a teknik patron olarak dönmenin mutluluğunu yaşadığını dile getiren Yılmaz, Teklifi duyduğumda çok heyecanlandım. Beşiktaş'ta profesyonel olduğum 1981 yılında bir sezon Balıkesirspor'un kalesini korumuştum. Yıllar sonra tekrar burada olmak benim için onur verici. Ekibimle birlikte başarılı olacağıma inanıyorum. Bana güvenen Başkan Feyyaz Çiftçi ve yönetimine teşekkür ediyorum ifadesini kullandı.

Profesyonel Şube Sorumlusu Harun Atabay ise, Arayış sürecinde çeşitli isimlerle görüştük. Fikret Yılmaz'la yapmak istediklerimizin uyuştuğunu gördük ve tercihimizi bu yönde kullandık. Kendisine güveniyoruz. Zor günleri hep birlikte aşacağız dedi.

Galatasaraylı Burak Yılmaz'ın babası olan Fikret Yılmaz, 15 yıl çeşitli takımların kalesini koruduktan sonra kaleci antrenörü olarak başladığı kariyerinde Ankaragücü, Kayseri Erciyesspor ve Orduspor'u çalıştırdı. Pro lisans sahibi Yılmaz, Bu mesleği yudum yudum içerek geldim. PTT 1. Lig'de başarılı olacağıma inanıyorum. Bunu ilerleyen günlerde herkes görecek dedi. Balıkesirspor'un nitelikli futbolculardan oluşan bir kadrosu olduğunu vurgulayan Fikret Yılmaz, transferle ilgili sorulara, İlk yarının bitmesine 7 maç varken transfer dedikodularına girerek, oyuncuları huzursuz etmenin bir gereği yok cevabını verdi.

Tecrübeli teknik adam, Burak Yılmaz'la ilgili soruları yanıtsız bıraktı. Fikret Yılmaz'ın ekibinde Yardımcı Antrenör Mehmet Akif Ekmekçi, Kaleci Antrenörü Hasan Sönmez ve Kondisyoner Bulut Ferruhlar da yer alıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Balıkesirspor Fikret Yılmaz Burak Yılmaz Beşiktaş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title