Haberler

Balıkesir: Petek Dinçöz'ün Posterlerini Yırtan Kamu-sen'liler Beraat Etti

Petek Dinçöz'ün, "Doktor Tavsiyesi" adlı şarkısına çektiği klipten dolayı posterlerini yırttıkları gerekçesiyle haklarında dava açtığı Kamu-Sen yöneticileri beraat etti.

Petek Dinçöz'ün, "Doktor Tavsiyesi" adlı şarkısına çektiği klipten dolayı posterlerini yırttıkları gerekçesiyle haklarında dava açtığı Kamu-Sen yöneticileri beraat etti.

Petek Dinçöz'ün hakkında dava açtığı Kamu-Sen Balıkesir İl Temsilcisi Hüseyin Yurdakul, Türk Sağlık-Sen Balıkesir yönetim kurulu üyeleri Ali Rıza Kocatürk, hemşire Aynur Azdak ve Murat Ektaş, Edremit Adliyesi'ne gelerek, avukatları Tuncay Kılıç ve Mustafa Öztürk ile beraber 1. Sulh Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya girdi. Duruşmayı karara bağlayan mahkeme, Kamu-Sen yöneticilerini beraat ettirdi.

Adliye çıkışında bir açıklama yapan Hüseyin Yurdakul, "Petek Dinçöz'ün bize açmış olduğu ve bizim de Petek Dinçöz'e açmış olduğumuz dava bugün sonuçlandı. Petek Dinçöz hanımefendi açmış olduğu davadan kaçmıştır. Yani kendi açtığı davaya girmemiştir, gelmemiştir ve en sonunda açtığı davaya müdahil olmayacağını beyan etmiştir. Madem ki müdahil olmayacaktın, bizi neden bu kadar uğraştırdın, bu davayı neden açtın? Davayı açtıysan, neden karar aşamasına gelen davadan kaçtın? Bu da gösteriyor ki, Türkiye Kamu-Sen ve Sağlık-Sen olarak haklı bir talebin arkasında durmuşuz. Hele hele göz doktoru olan, göz doktoru olmasına rağmen olayları iyi göremeyen Erol Köse'nin söylediği gibi de Türkiye Kamu-Sen ve Sağlık-Sen üyeleri şöhret peşinde koşan insanlar değildir. Bilakis şöhret peşinde koşan Erol Köse'nin ta kendisidir. Kendisi göz doktorudur ama olayları görememektedir. Biz onun gibi özel hayatlarımızı ve aşklarımızı canlı yayında açıklayacak derecede olan insanlar değiliz. Kendisini kınıyoruz ve bize yapmış olduğu o ithamı aynen kendisine iade ediyoruz. Şöhret peşinde koşan sensin, sanatçıları anadan doğma soyan sensin, kendi özel aşklarını evli olmana rağmen canlı yayında açıklamaktan çekinmeyen sensin. Türkiye Kamu-Sen ve Sağlık-Sen olarak sayın Erol Köse bu ithamı da sana iade ediyoruz. Göz doktorusun, bundan sonra bu olayları iyi gör. Petek Dinçöz hanımefendi ise yüreği yetiyorsa posterdeki hemşire elbisesini giysin ve Edremit Devlet Hastanesi'nde bir gün görev yapsın" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title