Haberler

Balıkesir'deki Çelik Kasa Hırsızları Yakalandı

Balıkesir'de Meydana Gelen İşyerlerinden Çelik Para Kasası Hırsızlık Olayları ile İlgili Yapılan Çalışmalarda Yakalanarak Gözaltına Alınan Biri Taksi Sürücüsü Toplam 5 Şüpheli, Sevk Edildikleri Adli Makamlarca Tutuklanarak Cezaevine Gönderildi.

Balıkesir'de meydana gelen işyerlerinden çelik para kasası hırsızlık olayları ile ilgili yapılan çalışmalarda yakalanarak gözaltına alınan biri taksi sürücüsü toplam 5 şüpheli, sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, il merkezinde gerçekleşen 3 çelik kasa pırsızlığı ile 2 hırsızlık olmak üzere toplam 5 ayrı hırsızlık olayının şüphelisi olarak çok sayıda hırsızlık olayından sabıka kayıtları bulunduğu belirtilen E.Ş, T.A, Ş.A. ve M.G. isimli şahıslar ile çalınan malları taşıma işine yardımcı olduğu ileri sürülen ticari taksi sürücüsü E.Ö. isimli şahısla birlikte toplam 5 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin yapılan sorgulamalarında, değişik tarihlerde gerçekleşen, Ali Hikmet Paşa Mahallesi'ndeki eski zahire pazarında bulunan bir işyerinden çelik kasa hırsızlığı, Hacıismail Mahallesi, Dr. Ahmet Toprak Caddesi'ndeki işyerinden çelik kasa hırsızlığı, Çay Mahallesi, Dereboyu Caddesindeki işyerinden çelik kasa hırsızlığı ile 2. Sakarya Mahallesi Bağlar Sokağı'ndaki işyeri ve Kasaplar Mahallesi, Soma Caddesi üzerindeki işyerinden hırsızlık olaylarının aydınlatıldığı bildirildi. Polis, olay yerlerinden çalınan çelik para kasalarını Balıkesir-İzmir Karayolu üzerindeki Selimiye barajı ve Ziyaret köyü civarında açılmış vaziyette ele geçirdi. Çalıntı malların taşınmasında kullanıldığı belirlenen E.Ö'ye ait otomobile mahkeme kararı ile el konulduğu, emniyetteki sorgulamalarının ardından adli makamlara teslim edilen 5 şüphelinin de tutuklanıp cezaevine gönderildikleri bildirildi.

(YU-) 20.05.2008 17:55 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title