Haberler

Balıkesir: Balıkesir'de Yerel Yönetimler

Balıkesir'in Sındırgı Belediyesi, Kaçak Su Kullananlara Yönelik Çalışmalarını Sürdürüyor.

Balıkesir'in Sındırgı Belediyesi, kaçak su kullananlara yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, geçmişten bu yana belediyeye borçlu olan abonelerin sularını kademeli olarak keseceklerini, ödemeler yapıldıktan sonra suların verileceğini bildirdi. İlk etapta bin YTL borcu olanların sularını kapatacaklarını belirten Başkan Yavaş, "Geçen ay belediyeye bin YTL su borcu olup da ödemeyenlerin sularının kesilmesi için talimat verdik. Bu ay 500 YTL su borcu olanların suları kesilecek. Maalesef kaçak su kullananlar var. Gereken mücadeleyi yapıyoruz, kaçak su kullanımını mutlaka önleyeceğiz, biz iş başına geldiğimizde 4 bin 150 olan su abone sayısı bugün 6 bin 150'ye ulaştı. Aradaki fark yeni yapılaşma ve kaçakla mücadelenin sonucudur" dedi.

Başkan Yavaş, su borcu olan abonelerin borçlarını ödemeleri için belediyeye müracaat etmelerini beklediklerini söyledi. Sındırgı'da 4 bin 320 olan konut sayısının 4 bin 400'e ulaştığı kaydedildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title