Haberler

Balık Avlayan 2 Kişi, Kayalıklardan Denize Düşüp Boğuldu

Zonguldak'ta Kayalıkların Üzerinden Balık Avlayan 2 Kişi, Denize Düştü. Denizin Üstünde Uzun Süre Çırpındıkları Belirtilen Şahısların, Yaklaşık 2 Saat Sonra Denizden Cansız Bedenleri Çıkarıldı.

Zonguldak'ta kayalıkların üzerinden balık avlayan 2 kişi, denize düştü. Denizin üstünde uzun süre çırpındıkları belirtilen şahısların, yaklaşık 2 saat sonra denizden cansız bedenleri çıkarıldı.

Edinilen bilgiye göre, Zonguldak-Ereğli Karayolu'nun alt kısmında Değirmenağzı mevkiindeki kayalık alanda balık avlayan Mehmet Keskin ile Hayri Çetinbak, dev dalgaların da etkisiyle bulundukları kayalıklardan denize düştü. Yakınlardaki bir teknenin olayı fark etmesine rağmen dev dalgalar nedeniyle olay yerine yaklaşılamadı. Türkiye Taşkömürü Kurumu'na ait bir römorkör tarafından denizdeki 2 balıkçının cansız bedeni yaklaşık 2 saat sonra su yüzüne çıkarıldı. Şahısların cesetleri ambulansa konularak Atatürk Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Mehmet Keskin'in Namık Kemal İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı olduğu öğrenilirken, Hayri Çetinbak'ın ise inşaat ustası olduğu kaydedildi. Olay yerine gelen Mehmet Keskin'in oğlu Yasin Keskin, babasının cesedine sarılarak uzun süre ağladı.

Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.

(SD-SD-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title