Haberler

Dünyanın en sevimli hırsızı! Bakkala giren kedi her gün aynı ürünü alıp kaçıyor

Güncelleme:

Düzce'nin Akçakoca ilçesine bağlı Fakıllı köyünde bakkal işleten Mustafa Işık, yaklaşık 1 yıl önce bulduğu yavru kediyi dükkanının önünde beslemeye başladı. Kediye dükkanındaki kek ve bisküvilerden de veren Işık, zaman içerisinde kediye mama da yedirmeyi ihmal etmedi. Bazı günlerde kediyi beslemeyi unutan Mustafa Işık, sevimli hayvanın dükkanına girerek raftaki keklerden yediğini fark etti.

Bir süre kediyi takip eden Işık, hayvanın bakkala girerek yeşil renk paketli keklerden aldığını ve yan taraftaki boş alanda yediğini gördü. Kedinin rahatça alabilmesi kekleri alt raflara koyduğunu belirten Işık, hayvanın aç kaldığı zamanlarda gelip bakkaldan istediği gibi kek aldığını söyledi.

DÜKKANA SADECE KEDİYİ GÖRMEYE GELENLER OLUYOR

Kedinin kendisine alıştığını söyleyen bakkal Mustafa Işık, "Bu kediyi bir yıl önce yavru olarak bakkalın önüne bırakılmış halde buldum. Aldım her gün besledim. Biraz büyüyünce ufalayarak kek vermeye başladım. Daha sonra yemek vermeyi unuttuğum zamanlar oldu. Bu kedi sabah, öğlen, aç olduğu zamanlarda bakkalı açmamı bekler. Benimle içeri girer ve direkt raftaki yeşil paketli keki alıp, dışarı çıkar. Orada paketi yırtıp keki yer. Raftaki diğer keklere dokunmaz, direkt onu seçer. Müşteriler kedinin keki aldığını görünce şaşırıyorlar. Dükkana sadece kediyi görmeye gelenler oluyor" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Işık Akçakoca Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

30 Mart Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Mart İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Mart Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Mart 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Mart Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Survivor yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor 72. bölüm fragmanı izle! Survivor yeni bölüm fragman linki! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 29-30 Mart benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! Seçim propaganda yasakları ne zaman başlıyor? Quaresma Beşiktaş'a gelecek mi? 29-30 Mart hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 28 Mart 2024 Konya su kesintisi listesi! ORC İstanbul anket sonucu ne, kim önde? Ekrem İmamoğlu mu, Murat Kurum mu? Sonar İstanbul anket sonucu ne, kim önde? Ekrem İmamoğlu mu, Murat Kurum mu?
500

Yorumlar (28)

BERAT:

Geçen gün de bakkalından sucuk çalan kediyi döven sözde insanı gördük demek ki halen iyi insanlar varmış helal olsun.

36
1
yanıtYanıtla
ömerjuan5:

bazıları kediyi vuruyor bazıları öldürüyor ama bu abi çok iyi birşey yapıyor tam alkış lanacak bişey

35
1
yanıtYanıtla
marka:

hangi markayı tercih ediyor . bak burası çokomelli

28
2
yanıtYanıtla
BERNA:

Afiyet olsun kediciğim. Baklava çalıp yiyen çocukları marka sahibi polise ihbar ediyor.

23
2
yanıtYanıtla
ADA:

Zıkkım yesin nankör kedileri hiç sevmiyorum köpekler kadar olmasada

2
22
yanıtYanıtla
murat bilgiç:

bu şekerli kek kediye zehir gibidir iyilik yapalım derken kediyi hasta yaparız.

19
2
yanıtYanıtla
Hayvan dostu:

Doğru söylüyorsunuz Mustafa bey şeker kedilerin ve köpeklerin gözlerini kör eder verilmemeli

yanıt7
yanıt0
BERNA:

Murat Bilgiç bey, burada kediyi doyurma hareketi söz konusu. Kekin niteliği ayrı konudur.

yanıt5
yanıt1
trabzonli:

haaa şu trabzonda haa pöyle esnaflar neden yok uyy uşağum daa

16
3
yanıtYanıtla
Fatih:

Ulan Karadenizli imajı vermek için az yırtınmamışsın Karadenizlilerin bu şekilde yazdığını mí zannediyorsun.

yanıt14
yanıt7
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title