Haberler

Bakırköy'de Gıda Denemitinde 8 İşyeri Üretimden Men Edildi

Bakırköy Kaymakamlığı'na Bağlı İlçe Tarım Bürosu Ekipleri, Gıda Üretimi Ve Satışı Yapan 60 İşyerini Denetledi. Denetimler Sırasında Zuharatbaba Adliyesi İçinde Bulunan Ve Hakim - Savcıların Da Çay İçtiği Çay Ocağı İle Havalimanında Uçaklara Ekmek Servisi Yapan Bir Fırının Da Bulunduğu 8 İşyerinin...

Bakırköy Kaymakamlığı`na bağlı İlçe Tarım Bürosu ekipleri, gıda üretimi ve satışı yapan 60 işyerini denetledi. Denetimler sırasında Zuharatbaba Adliyesi içinde bulunan ve Hakim - savcıların da çay içtiği çay ocağı ile havalimanında uçaklara ekmek servisi yapan bir fırının da bulunduğu 8 işyerinin sağlık şartlarına uygun olmadığı belirlendi.

Büyükçekmece İlçe Tarım Müdürlüğü`ne bağlı olan ve 8 ay önce Bakırköy İlçe Tarım Bürosu olarak faaliyete geçen denetleme ekipleri, işyerlerini sıkı denetime aldı. Tarım Bürosu ekiplerinin temmuz ayı içerisinde 60 işyerinde yaptıkları denetimlerde sağlıksız koşullarda faaliyet gösteren 8 işyeri üretimden men edilirken, 22 işyerine 1200 YTL`de para cezası verildi. İlçe Tarım Bürosu yetkilileri faaliyetten men kararı verilen işyeri sahipleri için ayrıca gıda denetim yasasına göre savcılığa suç duyurusunda bulunacaklarını belirtti.

Göreve geldiğinde ilk hedefinin insan sağlığına zarar verenlerin karşısında olacağını belirten Bakırköy Kaymakamı Dursun Ali Şahin, ¨Denetimler sonucunda önemli mesafaler katedildi. Sağlıksız olan işyerleri kendini düzeltirken, halk da bu konuda duyarlı hale geldi. İşyeri ayrımı yapılmadan bütün firmaların denetimleri sürecek. Neresi olursa olsun mutlaka cezalandırılacak. İnsan sağlığı için gıda güvenliği büyük önem taşıyor¨ diye konuştu.

8 İŞYERİNE MEN

Çay bahçesi, lokanta, kasap, fırınlar, tatlıcılar, kafetaryalar ve pastanelerin aralarında bulunduğu 60 işyerinde yapılan denetimlerde Zuharatbaba Adliyesi içerisinde bulunan çay ocağı ve Atatürk Havalimanı`nda uçaklara ekmek servisi yapan bir fırının da bulunduğu 8 işyerine üretimden men cezası verildi. Ayrıca bu firmalara 1200 YTL`de para cezası verildi. Öte yandan 7 işyerine üretimden men tebligatı ve 6 işyerine de 1 aylık süre verildiği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title