Haberler

Bakanlar Soylu ve Fakıbaba Nikah Şahidi Oldu

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla'nın kızı Tuğçe Atilla ile Şanlıurfalı iş adamı Fuat Karagün'ün oğlu Avukat İbrahim Halil Karagün dünya evine girdi.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla'nın kızı Tuğçe Atilla ile Şanlıurfalı iş adamı Fuat Karagün'ün oğlu Avukat İbrahim Halil Karagün dünya evine girdi. Çiftin nikah şahitleri ise İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba oldu.

Genç çiftin İstanbul'da düzenlenen düğün töreni, siyaset ve iş dünyasını bir araya getirdi. Törende çiftin nikahını Belediye Bakanı Menderes Atilla kıyarken, şahitliği ise İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba yaptı. Belediye Başkanı Menderes Atilla, kızı Tuğçe'ye bir ömür boyu mutluluklar diledi. Gelinin babası Menderes Atilla ve damadın babası Fuat Karagün, düğünde misafirleriyle tek tek ilgilendi. Düğün törenine Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, Şanlıurfa Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, Sakarya Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, Hilvan Belediye Bakanı Aslan Ali Bayık, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, eski milletvekili Seydi Eyüpoğlu, Şanlıurfalı iş adamı Ali Yasak ve çok sayıda davetli katıldı. Atilla ve Karagün aileleri, düğüne iştirak eden davetlilere teşekkür etti.

(Uğur Kuş / İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Eşref Fakıbaba Menderes Atilla Süleyman Soylu Ceylanpınar Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title