Haberler

Birlik ve Beraberliğimizi Bozmadan Hedeflerimize Ulaşacağız

Güncelleme:

Trabzon'dan karayoluyla Gümüşhane'ye gelen Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Vali Yusuf Mayda'yı makamında ziyaret etti.

Burada açıklamalarda bulunan Bakan Yılmaz, Türkiye'nin istikrar ve güveni kazandığını belirterek şunları söyledi:

"Cumhuriyetin kuruluşundan Ak Parti'nin iktidara geldiği 2003 yılı başına kadar Türkiye'ye gelen yatırım miktarı 15.1 milyar dolar iken, 2003'ten 2013 başına kadarki 10 yıllık dönemde bu rakam 127 milyar dolara yükseldi. Ben iki rakama çok önem veririm; birisi ihracat birisi de yatırım. Size şimdi 'Uganda'da arsa satılıyor' desek gider alır mısınız? 'Somali'de 1 liraya ev satılıyor' desek alır mısınız? Bunları yabancı bir yere yatırım yapmanın, yabancı bir yere para bağlamanın ne kadar riskli olduğunu belirtmek için söylüyorum. Ama Türkiye istikrarı ve güveni kazandı. Bunu sadece kendi vatandaşlarımızda değil yurt dışındaki insanlara karşı da sağladık. Güven ve istikrarı sağlamak çok zor ama biz bunu başarmışız. Yıkmak ise çok kolay. O halde sağlamış olduğumuz birlik ve beraberliği bozmadan, istikrar ve güven ortamını devam ettirirsek 2018'de ve 2023'de koyduğumuz hedeflerle ulaşacağız. İnsanımızı daha demokratik, daha özgür, daha kalkınmış bir ülkede yaşatmayı amaçlıyoruz."

Bakan İsmet Yılmaz'a ziyareti sırasında Gümüşhane Ak Parti Milletvekilleri Feramuz Üstün ve Kemalettin Aydın, MHP'li Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Ak Parti İl Başkanı Ercan Çimen ve Gümüşhane Ticaret Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay eşlik etti. Valilik ziyareti sırasında Vali Mayda ve Bakan Yılmaz birbirlerine karşılıklı olarak plaket takdim etti. Valiliğin ardından yürüyerek Ak Parti İl Başkanlığı'na geçen Bakan Yılmaz yolda vatandaş ve esnafı ziyaret etti. Yolda sohbet ettiği 75 yaşındaki Mehmet Beyaz, Bakan Yılmaz'a evlenmek istediğini söyledi.

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, daha sonra Kelkit ilçesine geçerek Ak Parti Milletvekili Feramuz Üstün'ün verdiği iftar yemeğine katıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cevdet Yılmaz Gümüşhane Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title