Haberler

Bakan Soylu: O Sistem Türkiye'de Uygulanmayacak

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trafik Elektronik Denetleme Sistemi (TEDES) kapsamında kurulan ve tuzak radar olarak nitelendirilen sistemin artık bir daha Türkiye'de uygulanmayacağını belirtti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trafik Elektronik Denetleme Sistemi (TEDES) kapsamında kurulan ve tuzak radar olarak nitelendirilen sistemin artık bir daha Türkiye'de uygulanmayacağını belirtti. Bakan Soylu, Trabzon'da muhtarlarla bir araya gelerek cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle ilgili konuştu. Toplantıya Bakan Soylu'nun yanı sıra AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İl Başkanı Haydar Revi ile ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları ve Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Başkan Yardımcısı, Trabzon Muhtarlar Federasyonu Başkanı Bekir Aktürk ile muhtarlar katıldı.

Türk siyasi tarihini anlatan ve mevcut parlamenter sistemi sorun üreten bir sistem olarak nitelendiren Bakan Soylu, yeni sistemi eleştiren CHP'yi darbe anayasasına bekçilik yapmakla suçladı, mevcut sistemin acilen değişmesi gerektiğini vurguladı.

3 TERÖRİST ETKİSİ HALE GETİRİLDİ

Terörle mücadelenin kararlılıkla sürdüğünü ve buna yönelik operasyonların devam ettiğini kaydeden Bakan Soylu, "Güneydoğu'da 7 bin evladımız hepsi mücadele ediyorlar. Geçen hafta yaklaşık 60 terörist etkisiz hale getirildi. Şimdi şu anda Şırnak Uludere'de 3 terörist daha etkisiz hale getirildi. Halen daha da devam ediyor. Hiç merak etmeyin evlatlarımız dağlarda fellik fellik terörist arıyorlar. Hain bir takım eylemler yapabilirler, ama bilesiniz ki bu teröristler isim isim hepsi tespitlidir ve hepsinin yaptığı işleri biliyoruz. Çocuklarımızın kanını yerde bırakmayacağımıza bu aziz milletimiz emin olsun. Sizlerde muhtarlarsınız siz terör mü yapıyorsunuz? Hendek mi kazıyorsunuz? Bugün Avrupa neye itiraz ediyor? Terör örgütünün finansman kaynağının kesilmesine itiraz ediyor. Onların insan kaynağının kesilmesine itiraz ediyor. Neye itiraz ediyor? Bunlar 'orada teröre devam etsinler, terörü desteklesinler, her biri Kandil'in emrinde olsun' istiyorlar. Her biri Kandil'in emrinde olmayacak, Türkiye Cumhuriyeti'nin ve milletinin emrinde olacaklar. Bu kadar açık ve nettir" dedi.

Bakan Soylu son olarak, Trafik Elektronik Denetleme Sistemi (TEDES) kapsamında kurulan ve tuzak radar olarak nitelendirilen sistemin artık bir daha Türkiye'de uygulanmayacağını da sözlerine ekledi.

Bakan Soylu daha sonra Trabzon Havaalanı'na geçerek buradan özel uçakla Ankara'ya hareket etti.

(İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Süleyman Soylu Salih Cora AK Parti Trabzon Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title