Haberler

Bakan Soylu'dan "Koronavirüs kısıtlamaları ne zaman kalkar?" sorusuna temkinli yanıt

Güncelleme:

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, son dönemde vatandaşların ve esnafın merak ettiği "Koronavirüs kısıtlamaları ne zaman kalkar?" sorusuna yanıt verdi. Temkinli konuşan Soylu, "Kısıtlamalar için biraz daha sabretmeliyiz. Belli bir veriye ulaştığımızda kademeli olarak esneteceğiz" dedi. Soylu ayrıca, yaz için de ümitli konuştu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Haber Global ekranlarında yayınlanan Candaş Tolga Işık'ın sunduğu 'Az Önce Konuştum' programına konuk oldu. Bakan Soylu, son dönemin bir numaralı gündem maddelerinden olan "Kısıtlamalar ne zaman kalkar?" sorusuna yanıt verdi.

"KISITLAMALARDAN SONRA CİDDİ BİR İNİŞ VAR"

Kendisinin de koronavirüs geçirdiğinin altını çizen Soylu, "Ben korona geçirdim. Annem 61. gün oldu hala makinaya bağlı yaşıyor. Kısıtlama kararları aldığımızdan beri çok ciddi iniş var. Türkiye, Avrupa'ya kıyasla çok ciddi bir mücadele veriyor. Buradaki tedbirleri gevşettiğimiz andan itibaren hastalığın nereye gideceğini mutasyonun nereye götüreceğini bilmiyoruz. Kamu düzeni ve güvenliğinin sağlanması bizim için birinci derecede önemli. İki, bizim için sağlık sisteminin sürdürebilirliği önemli." dedi.

"KISITLAMALAR İÇİN BİRAZ DAHA SABIR"

Kısıtlamaların kaldırılmasıyla ilgili temkinli konuşan Bakan Soylu, "Kısıtlamalar için biraz daha sabretmeliyiz. Açarsınız bir ay sonra kapatırsınız bu iyi bir şey değil. İniş umut verici, belli bir veriye ulaştığımızda kademeli olarak esneteceğiz. Parti kongreleri de tedbirler alınarak yapılıyor." ifadelerini kullandı.

"ÜMİDİMİZ TURİZM SEZONUNA GÜÇLÜ GİRMEK"

Kısıtlamaların vakalarda belli bir seviyeye gelene kadar devam edeceğinin altını çizen Soylu, "Ümidimiz yaza ve turizm sezonuna güçlü bir şekilde girmek" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Candaş Tolga Işık Süleyman Soylu Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki!
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (38)

serdar:

kalksa ne olacak dugunler cafeler restoranlar barlar tekne partileri yine vakalar 30 bin tekrar başa hep boyle gider...kafalar beyinler degismedikce % 30 magandalar oldukça kurallara uymayan maskesiz mesafesiz sokakta maske yi cikartip sigarayi ufluyenler oldugu surece olmaz...

43
18
yanıtYanıtla
Feyyaz:

Senin tuzun kuru tabi

yanıt0
yanıt0
Vatandaş:

Serdar kardeşim tuzun kuru sanırım senın rahat rahat salıyordun cünkü ben 11 aydır calışmıyorum ve benim bir cocugum var ve en ufak yardıma muhtacım ama başımızdakiler benle dalga gectiler yardım istedim uygun görmedi iş istedim işkura gönderdi iş kura gittim iş yok dedi tuzu kuru olan senin konuşuyo koranadan ölmadım ama aclıktan ölecegiz artık

yanıt17
yanıt4
yasar:

sen evden hiç çıkma uzun yaşarsın

yanıt0
yanıt0
Etobasgan:

Doktormusun hayrola sen çok akıllı saniyon kendini galiba milletin sabrimi kaldı artık

yanıt0
yanıt0
vatandasa cevap serdardan:

tamamda kardes sen once o tedbirsiz magandalara konus herkes kurallara uysaydi bu is biterdi çinde vietnamda bak bitirdiler o insanlar saygili % 30 bu ulkede magandalar milletin ekmegiyle oynuyor kurallara uymuyarak her gun kumar oyniyanlar kucucuk yerden 100 kisi cikiyor yine bir dügün 50 kişilik yerden 100 kisi cikti 100 lerce ornekler bizim tuzumuz kuru degilinsana saygi ve sevgimiz var 1 an tedbirlere birakmiyoruz hakkini magandalara karşi ara

yanıt0
yanıt0
Realist:

Kurallara uymayan o magandaları itlaf etmeli.

yanıt0
yanıt0
.......:

bu şekilde kısıtlamalar kesinlikle sürmeli 1 ay erken kaldırılması demek bütün sistemin yapılanların canına okur herkes birlikte çok mesafe kat etti az daha sabır Mart sonundan önce kısıtlamalar kalkarsa çok yazık olur her şey başa döner ve sonsuz döngüye girer o zaman kısıtlamayı da göremeden herkes ahiretin yolunu tutar

29
18
yanıtYanıtla
Necat:

Ahirete intikal etmek yalnız Allahin bilgisindedir. Eceli gelen ölüyor korona sadece bir sebep. Gercek bir mümin ölümden korkmaz Allahtan korkar. Her dısari cikan yada koronaya her yakalanan ölseydi su ana kadar dünyada 100 milyon civarinda ölen olmustu. Eceli gelen ölür.

yanıt0
yanıt0
NazilLiLi:

Aynen öyle. Bir çuval inciri berbat etmeye gerek yok!

28
13
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title