Haberler

Bakan Pepe'den İsmi Değiştirilen Okulla İlgili Açıklama

Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe, Oğlunun Eğitim Gördüğü Okulun İsminin Değiştirilmesi Konusunda Öğrencilerin Ortak Talebine Sadece Elçilik Ettiğini Söyledi.

Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe, oğlunun eğitim gördüğü okulun isminin değiştirilmesi konusunda öğrencilerin ortak talebine sadece elçilik ettiğini söyledi.

AK Parti Bayrampaşa İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği gençlik şölenine katılan Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe, oğlunun eğitim gördüğü Mamak Anadolu Lisesi'nin isminin değiştirilmesi konusunda basında çıkan haberlere ilişkin soruları yanıtladı. Pepe, "Oğlum bu yıl Mamak Anadolu Lisesi'ni kazandı. Hem kendi sınıf arkadaşları hem de bir üst sınıflardaki arkadaşlarının ortak talepleri vardı. Çocuklar, özellikle okulun spor müsabakalarında Mamak Anadolu Lisesi (MAL) isminin kısaltması nedeniyle hoşlarına gitmediğini ve bundan üzüntü duyduklarını söylediler. 'Ne olur, okulun ismini değiştirelim' diyerek ortak bir talepleri oldu. Kendi aralarında konuşmuşlar ve okulun ismi 'Yavuz Selim Anadolu Lisesi olsun' diye mutabakata varmışlar. Ben de öğrencilere sadece elçilik yaptım. Yaptığımız iş budur. Hayırlı olsun" dedi.

Yavuz Sultan Selim'in önemli bir devlet büyüğü olduğunu da sözlerine ekleyen Bakan Pepe, "Yavuz Sultan Selim, Osmanlı Coğrafyası'nın tanıdığı en saygın devlet adamlarından biridir. Bu ülkenin taşında, toprağında emeği olan, alınteri olan tüm büyüklerimize rahmet okuyoruz. Yavuz Sultan Selim'e de rahmet diliyorum" dedi.

Bakan Pepe, Bayrampaşa Spor Kompleksi'nde düzenlenen gecede, gençlerle birlikte Murat Göğebakan'ın konserini izledi.

(RC-AS-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title