Haberler

Bakan Kurum'dan Aktaş müjdesi

Güncelleme:

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Gültepe Mahallesi'nin Aktaş bölgesinde de dönüşüm yakında başlayacağını ifade etti.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Gültepe Mahallesi'nin Aktaş bölgesinde de dönüşüm yakında başlayacağını ifade etti.

Aktaş'taki hak sahiplerine müjde Geçtiğimiz günlerde Cinderesi bölgesinde yıllardır özlemle beklenen modern konutlarının temelini atan Altındağ Belediyesi, Aktaş sakinlerinin de yüzünü güldürmeye kararlı "Bu konuda Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum ile sık sık görüşüyor, kendileriyle sürekli projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuyoruz. Sayın Bakanımız Murat Kurum'a desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz." diyen Başkan Balcı, çok yakında Aktaş'taki hak sahiplerinin de yüzünün güleceğini belirtti.

Aktaş'a 303 konut

Cinderesi bölgesinde birkaç gün önce gerçekleştirilen 451 konutun temel atma töreninde konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ise Aktaş'taki hak sahiplerini sevindirecek açıklamalarda bulundu. Bakan Kurum "Kentsel dönüşüm yaptığımız alanlarda, vatandaşlarımızı, esnafımızı hiçbir şekilde mağdur etmeyecek adımları atmaya gayret gösteriyoruz. Gültepe Mahallesi Aktaş mevkisinde sağlıksız yapıları yıktık. Burada yaklaşık 300 hak sahibi kardeşimiz var, orada da 303 konut üreteceğiz" dedi.

Ankara'nın her yerine yeni meydanlar kazandırdıklarını, tarihi kent merkezlerini ihya ettiklerini vurgulayan Kurum, sokak sağlıklaştırma, cephe yenileme, sosyal konut ve dönüşüm çalışmalarıyla Ankara'nın çehresini değiştirdiklerini ifade etti. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Murat Kurum Cinderesi Gültepe Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title