Haberler

Bakan Koca, yarım saat arayla yaptığı iki paylaşımda vatandaşları koronavirüse karşı uyardı

Güncelleme:

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yarım saat arayla yaptığı iki paylaşımda vatandaşları koronavirüs konusunda uyardı. Bakan Koca, "Zor olan virüsle, hastalığa yakalandıktan sonra mücadele etmektir. Şu an, bunun ne kadar zor olduğunu yakından bilen 647 ağır hastamız var" dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarla vatandaşları koronavirüs salgını konusunda uyarmaya devam ediyor. Son olarak yarım saat arayla iki paylaşım yapan Bakan Koca, virüsle hastalığa yakalandıktan sonra mücadele etmenin zor olduğunu belirterek, "Şu an, bunun ne kadar zor olduğunu yakından bilen 647 ağır hastamız var" ifadelerini kullandı.

"KORONAVİRÜSTEN KORUNMAK ZOR DEĞİL"

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından yaptığı ilk açıklamada, "Virüsten kendimizi korumamız, zor değildir. Kuralları belli olduğu için, kolaydır. Zor olan nedir? Birlikte düşünelim. Benim yanıtım, yarım saat sonra" dedi.

Bakan Koca, yarım saat arayla yaptığı iki paylaşımda vatandaşları koronavirüse karşı uyardı

"ZOR OLAN VİRÜSLE, HASTALIĞA YAKALANDIKTAN SONRA MÜCADELE ETMEKTİR"

Yarım saat sonra başka bir paylaşım daha yapan Bakan Koca, "Zor olan, başta tedbir almak yerine, virüsle, hastalığa yakalandıktan sonra mücadele etmektir. Şu an, bunun ne kadar zor olduğunu yakından bilen 647 ağır hastamız var" dedi.

Bakan Koca, yarım saat arayla yaptığı iki paylaşımda vatandaşları koronavirüse karşı uyardı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Sağlık

Fahrettin Koca Haberler

500

Yorumlar (19)

Garip:

Hasta sayısına 4.000 ekle sayın bakanım

16
6
yanıtYanıtla
Sevgi:

Yasakları tekrardan gelsin

yanıt36
yanıt0
Erdi:

Bence vaka sayıları daha cok

16
2
yanıtYanıtla
Gulay subasi:

Adanada dolmuslarda maske takmayan insanlar var kahve kafe turu yerlerde denetim yok sosyal mesafe yok maske takan kisiler nadir biz maske talsakta kimsenin umrunda degil denetimleri sivil polisler yapsin sayin bakanim artik yasaklari geri getirin

16
0
yanıtYanıtla
Seval:

Bu duruma katılıyorum yasaklar geri gelsin kahvelerde maske takilmiyo sosyal mesafe yok bitane şikayet hatti oluşturun cekelim gorun turkiyenin maskesiz oturanları kahvelerde

yanıt0
yanıt0
Hasret:

Kural tanımayan laf anlamayan milletimiz oldukça biz daha çok şeyler görür yaşarız çocuklarımız okullardan kaldı eğitim yok bişey yok Allah sonumuzu hayır eylesin.

8
0
yanıtYanıtla
merve:

okulları da açında zor olan neymiş bir görün

1
3
yanıtYanıtla
Gerçek rakamlar:

Nereye kadar saklanacak.

0
3
yanıtYanıtla
Nazli:

Yasaklar gelsin yoksa korunmayacaklar bunlar

3
0
yanıtYanıtla
Gaye:

Tedbirleri uygulamak bu kadar zor mu da yasaklar gelsin diyorsun. Alt tarafı maske takılıp sosyal mesafeye uyulacak ve hijyene dikkat edilecek. Ayrıca bunlar diyerek kimleri kastettiğin belli değil. Eğer 65 yaş üstünü kast ediyorsan, onlara 4 ay evden dışarı çıkmama yasağı uygulandı ama bu süreçte de pandemiden % 93 ölümün 65 yaş üstü olduğu açıklandı, Demek ki sadece 65 yaş üstüne evden dışarı çıkma yasağı getirmek bir işe yaramıyor, çünkü eve virüsü sokağa çıkma yasağı uygulanmayan 65 yaş altı getiriyor demek ki. Türkiye’nin %92,5’u normal yaşam sürerken %7,5’uğuna evden çıkma yasağı getirmekle pandemi sorunu çözülmüyor. Düğün ve asker uğurlamalarında Halay çekenlere, maske takmayanlara ve sosyal mesafe kuralına uymayanlara anında yazın 10,000 TL para cezası bakın nasıl sona erer pandemi. Hem ğbu bencil ve sorumsuz insanlar cezalandırılır, hem de devlet bu ceza paraları ile pandemi nedeniyle ekonomik sıkıntı içine girenlere maddi olanak sağlar,

yanıt0
yanıt0
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title