Haberler

Bakan Koca'dan 'inaktif aşı' açıklaması: Mutasyonlardan daha az etkilenecek

Güncelleme:

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, inaktif aşının yan etki riski düşüklüğünün yanında mutasyonlardan da daha az etkileneceğini daha önce ifade ettiklerini hatırlatarak, "Şimdi, dünya bunu da konuşmaya ve haberleştirmeye başladı. Bu ülkenin güzide vatandaşlarına en iyiyi temin etmek için çalışmaya devam ediyoruz." ifadesini kullandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs salgınında görülen mutasyona karşı inaktif aşıların (Çin aşısı) etkileriyle ilgili Twitter'dan açıklama yaptı.

Bakan Koca, "İnaktif aşının yan etki riski düşüklüğünün yanında mutasyonlardan da daha az etkileneceğini daha önce ifade etmiştik. Şimdi, dünya bunu da konuşmaya ve haberleştirmeye başladı. Bu ülkenin güzide vatandaşlarına en iyiyi temin etmek için çalışmaya devam ediyoruz" ifadesini kullandı.

Bakan Koca'dan 'inaktif aşı' açıklaması

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Sağlık

Fahrettin Koca Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500

Yorumlar (9)

Emmi:

Askerimiz vatan için hayatlarını hergün siper ederken bu sağlıkçıların yaptığı yaygarayı hiç yapmadı. Unutmayan sizin bir salgında yaptığınızı mehmetcik ömrü boyunca yapıyor.

8
14
yanıtYanıtla
Dadas:

Sen hiç yoğunbakima girdin mi ? Allah senin çocuklarını inşallah sağlıkçı yapar. Görürüz ozaman

yanıt5
yanıt4
Ararat acem:

Askerlik le sağlığı bir tutma Sağlık herzaman daha zor Hergun ölen yaralanan var Empati yap

yanıt0
yanıt2
Canmen:

Ayrim, gayrim olamasin be dostlar. . . hepsine sükranlarimiz ve selamimiz olsun. . . Allah hepsine kudret versin. . .

yanıt2
yanıt0
Faruk:

Avrupa’dan bile önce nüfusun yeterli bir bölümüne en kısa vadede aşı teminini sağladınız üstelik en doğru aşı ile çabalarınız hiç bir zaman unutulmayacak bakanım

9
9
yanıtYanıtla
EMEKÇİ:

EVET BU ÜLKEMİN GÜZİDE VATANDAŞLARI, CEFAKAR İNSANLARI, EMEKÇİ İNSANLAR HERŞEYİN EN İYİSİSNİ HAK EDİYOR. BU GÜZİDE 83 MİLYONA HİZMET VEREN O DEGERLİ SAGLIKÇILARA NE YAPMAYI DÜŞÜNÜYONUZ BAKANIM. ARTIK O SAGLIK ORDUSUNUN KOMUTANI OLARAK GEREGİNİ YAPIN ÖZLÜK HAKLARINI VERİN. HAKLARINI TESLİM EDİN. NEYİ BEKLERSİNİZ ANLAMAK ZOR.

7
11
yanıtYanıtla
M.ağaoğlu:

Allah sana güç kuvvet versin Fahrettin baba, ne gecen var ne gündüzün allah sana hayırlı uzun ömür versin.seni sevmeyen ölsün.

2
4
yanıtYanıtla
Kobra Murat:

4 ay sonra sil bastan bir daha yaslilari asilarken de bir haberci bunu cin asisina olan ovguleri bir sorsun. Etkinligi %50... Sputnik icin ugrasiliyor, o olana kadar ne yapican cin asini ovmeye devam...

1
1
yanıtYanıtla
hasan:

sen yeni birf aşı yapta senden alalım lan AB daha dogru dürüst vatandaşlarına aşı bulamadı biz 10 milyon insanımızı aşıladın şimdfiye kadar da aşırı bir anormal durum görülmedi sen doktormusun da sana veba aşısı falan vuralım

yanıt0
yanıt1
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title