Haberler

Bakan Kılıç, Milli Boksörlerleri Tebrik Etti

Bakan Çağatay Kılıç, altın madalya kazanan milli boksör Tuğrulhan Erdemir’i, gümüş madalya kazanan Ünal Kalkışım ve Bayram Malkan’ı tebrik etti.

Bakan Çağatay Kılıç, altın madalya kazanan milli boksör Tuğrulhan Erdemir'i, gümüş madalya kazanan Ünal Kalkışım ve Bayram Malkan'ı tebrik etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Rusya'da düzenlenen Yıldız Erkekler Dünya Şampiyonası'nda altın madalya kazanan milli boksör Tuğrulhan Erdemir, gümüş madalya kazanan Ünal Kalkışım ve Bayram Malkan için bir tebrik mesajı yayımladı.

Bakan Çağatay Kılıç, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Rusya'nın St. Petersburg şehrinde organize edilen Yıldız Erkekler Dünya Boks Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Tuğrulhan Erdemir'i, gümüş madalya kazanan Ünal Kalkışım ve Bayram Malkan kardeşlerimi kutluyorum. Ülkemiz sporunu uluslararası arenada en güzel şekilde temsil ederek bizlere büyük gurur yaşatan milli sporcularımıza teşekkür ediyorum. Gelecek müsabakalarda başarılarının artarak devam etmesini diliyorum." - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Akif Çağatay Kılıç Rusya Federasyonu Tuğrulhan Erdemir Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title