Haberler

ZONGULDAK - Bakan Kasapoğlu, spor tesisi açılışına katıldı

Güncelleme:

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun kente gelişi Kasapoğlu'nun çocuklarla bir araya gelmesi Kasapoğlu'nun açılış kurdelesini kesmesi Kasapoğlu'nun çocuklara top dağıtması Kasapoğlu'nun açıklamaları Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Halkın spora erişimi, sporun...

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun kente gelişi

Kasapoğlu'nun çocuklarla bir araya gelmesi

Kasapoğlu'nun açılış kurdelesini kesmesi

Kasapoğlu'nun çocuklara top dağıtması

Kasapoğlu'nun açıklamaları Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Halkın spora erişimi, sporun bir kültür olarak güçlenmesi, bakanlık olarak en önemli hedeflerimizden biri. Birbirinden değerli gençlerimizin spora yönelmesi ve onların bu anlamdaki yeteneklerinin desteklenmesi yine bizim vazifemiz." dedi.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Zonguldak'a kente gelen Bakan Kasapoğlu, Çaydeğirmeni Belediye Başkanlığını ziyaret edip, belediye başkanı Satılmış Gebeş'ten yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kasapoğlu, daha sonra Recep Tayyip Erdoğan Mahallesi'ndeki açık spor tesisinin açılışını yaptı.

Burada konuşan Kasapoğlu, başta gençler ve çocuklar olmak üzere tüm halka hitap edecek bir tesisi hizmete aldıklarını söyledi.

Sporun önemine işaret eden Kasapoğlu, "Halkın spora erişimi, sporun bir kültür olarak güçlenmesi, bakanlık olarak en önemli hedeflerimizden biri. Birbirinden değerli gençlerimizin spora yönelmesi ve onların bu anlamdaki yeteneklerinin desteklenmesi yine bizim vazifemiz. Bu konuda belediyelerimiz bizim önemli paydaşlarımızdan. Bu vesileyle Çaydeğirmeni Belediye Başkanı'mıza teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki bu tesis, futboluyla, basketboluyla, voleyboluyla tüm halkımıza gece gündüz hizmet edecektir. Burada çok kıymetli öğrencilerimiz var. Onların mutluluğu, sevinci, heyecanı bizlere ayrı bir güç katıyor. Tesisin tüm halkımıza hayırlı olmasını diliyorum." diye konuştu.

Kasapoğlu konuşmasının ardından öğrencilere futbol, basketbol ve voleybol topu dağıtıp, onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Daha sonra beraberindekilerle aynı mahallede bulunan Mahmudiye Camisi'nde cuma namazını kılan Kasapoğlu, ardından Zonguldak Yüzüncü Yıl Tesisleri ve stat inşa edilecek alanda incelemelerde bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Kasapoğlu Satılmış Gebeş Çaydeğirmeni Zonguldak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title