Haberler

Bakan Akdağ Erzurum'da

Çeşitli İncelemelerde Bulunmak Üzere Erzurum'a Gelen Sağlık Bakanı Akdağ, Vali Celalettin Güvenç ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler'i Ziyaret Etti.

Çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Erzurum'a gelen Sağlık Bakanı Akdağ, Vali Celalettin Güvenç ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler'i ziyaret etti.

Valilikte gazetecilere açıklama yapan Bakan Akdağ, Erzurum'da 400 yataklı Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi inşaatını inceleyeceğini ve yapılan projelerle ilgili bölge müdürleri ile toplantı yapacağını belirtti. Erzurum'da 4 yıl içinde önemli yatırımların yapıldığını ifade eden Akdağ, "Yapılan yatırımların içinde en fazla KÖYDES projelerine önem veriyoruz. Bir çok köyde içme suyu projeleri yapıldı. Bu yıl da her köylü kardeşimizin musluğundan su akacak şekilde projeler yapmaya devam edeceğiz" diye

konuştu. Erzurum'un ilçelerindeki hastane inşaatlarının da devam ettiğini dile getiren Bakan Akdağ, şunları kaydetti:

"Oltu'da, Pasinler'de, Karayazı'da hastane inşaatları devam ediyor. Tekman'da da hastane yapılması için yer belirlendi. Yakında ihalesini tamamlayacağız. Ayrıca Erzurum'un güney ilçelerinde, özellikle Tekman'da oturan vatandaşlarımız Hınıs ve Horasan üzerinden Erzurum'a gelmek zorunda kalıyor. Tekman karayolunu sene sonuna kadar Erzurum'a ulaştıracağız. Bu hususta Bayındırlık ve İskan Bakanı ile ciddi çalışma yaptık. Yol için 4 milyon 500 bin YTL para ayrıldı."

Öte yandan, Bakan Akdağ'ın valiliği ziyareti sırasında bina önünde TOKİ tarafından Hasan Basri Mahallesi'nde yaptırılan konutlardan satın alan vatandaşlar da bekledi. Vatandaşların konutların 2005'te bitirilmesi gerektiğini ancak hala bitirilmediğini söylemesi üzerine Bakan Akdağ, vatandaşlar arasından seçilen 3 temsilci ile görüştü.

(AA-İRT-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title