Haberler

Bahçelievler'de sabah saatlerinde korkutan patlama: 1 ölü, 10 yaralı

Güncelleme:

Bahçelievler'de bir binanın bodrum katındaki tekstil atölyesi olarak kullanılan iş yerinde patlama meydana geldi. Olayda yabancı uyruklu bir kişi hayatını kaybederken 10 kişi hafif şekilde yaralandı.

İstanbul Bahçelievler'de, 6 katlı bir binanın giriş katında bulunan iş yerinde henüz bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Büyük paniğe neden olan patlamada 3 bina sakini yaralandı. İtfaiye ve İGDAŞ ekiplerinin incelemesi sürüyor.

Saat 04.55'te Bahçelievler Cumhuriyet Mahallesi, Mimar Sinan Caddesi'nde bulunan bir tekstil atölyesinde, ilk belirlemelere göre gaz sıkışmasından dolayı bir patlama meydana geldi. Olay yerine itfaiye, 112 sağlık ekibi ve polis sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle meydana gelen yangın söndürüldü.

1 ÖLÜ, 10 YARALI

Binanın üst katlarından panik halinde dışarı çıkarken hafif yaralanan 10 kişi, sağlık ekiplerince çevredeki hastanelere sevk edildi, yabancı uyruklu 1 kişi hayatını kaybetti. Binada yangın sonrası soğutma çalışmaları tamamlandı ve tedbir amaçlı olarak tahliye çalışması yapılarak bina boşaltıldı. Olay ile ilgili inceleme ve soruşturma devam ediyor.

Bahçelievler'de sabah saatlerinde korkutan patlama: 3 yaralı

İTFAİYENİN MÜDAHALESİ ESNASINDA PATLAMA DEVAM ETTİ

Yaralıların kaldırılmasının ardından itfaiye ekiplerinin müdahalesi devam etti. Çalışmalar sırasında zaman zaman patlamaların devam ettiği görüldü. Yaklaşık 1 buçuk saat sonra yangın kontrol altına alındı. Yangının soğutma çalışması sürerken, patlamanın kesin nedeni incelemenin ardından belli olacak.

Patlama nedeniyle bitişik olan iki binan birbirinden ayrıldı. İki binanın yanı sıra caddenin paralelindeki Sakıp Sabancı Caddesi'ndeki bazı iş yerlerinin de camlarının kırıldığı görüldü.

Bahçelievler'de sabah saatlerinde korkutan patlama: 3 yaralı

Patlama nedeniyle cadde trafiğe kapatılırken aralarında hasar görenlerin de yer aldığı araçlar, bulundukları yerden çekicilerle kaldırıldı.

Olay yerinde İtfaiye, elektrik işleri ve İGDAŞ ekiplerinin incelemeleri sürüyor.

"PATLAMA YATAKTAN FIRLATTI BENİ"

Patlamanın kendisini yataktan fırlattığını anlatan bina sakini Saadet Ergün, "Uyurken birden bire patlama oldu. Yataktan fırlattı beni, çok büyük bir gürültü oldu. Kapıyı açtım dumanlar geldi. Balkona çıktım oradan da dumanlar geldi zehirleniyordum. Mutfağın penceresini açıp hava almaya çalıştım. Yaklaşık bir saat sonra itfaiye geldi kurtardı. Sanki bir bomba atmışlar gibi ses geldi; savaş çıkmış gibiydi. Aşağısı tekstil atölyesiydi" dedi.

Bahçelievler'de sabah saatlerinde korkutan patlama: 3 yaralı

"DEPREM OLDU ZANNETTİK"

Çok büyük bir gürültü sesiyle uyandıklarını belirten bina sakini Mehmet Gümüş, "Uyuyordum, bir anda patlama oldu. Alevler binanın üstüne kadar çıktı. Sonra her taraf duman doldu. İtfaiye geldi aşağıya indirdi. Biz önce deprem oldu sandık, çok büyük bir gürültü ve sarsıntı oldu. Evde eşyalar devrildi. Aşağısı tekstil atölyesi olarak kullanılıyordu" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bahçelievler İstanbul İtfaiye Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (8)

hulzirtom:

uste ev altta atelyeler dun yanin hic bir yerinde yok yav sanayiyi meskenlerden birtirlu ayiramadik

5
0
yanıtYanıtla
Zafer:

Genellikle ütü kazanları patlıyor tekstil atölyeleri bodrumkatlarindan çıkartılıp sanayilere yerleştirilmeli

5
0
yanıtYanıtla
pomak mehkan:

patlama o kadar şiddetli idiki 4 sakak aşağıda oturmamam rağmen oturduğumuz bina sarrsıldı. . balkona çıktık deprem mi oluyor diye dumanları görünce patlama olmuş kanısına vardık koştuk gittik kardeşimle ne oluyor diye. . 40-50 mt ilerideki manavın fırının camları patladı kırıldı . . karşı caddedeki parkın içine evden balkon demiri parçaları ve binanın dış cephe parçaları vardı etrafda is ile gaz kokusu hakimdi. . yer sanki 5-6 mt çapıında parça parça göçük gibi idi meğersem orada dükkana ait depo

3
0
yanıtYanıtla
pomak mehkan:

atmayın kardeşim saçma sapanda yorumlar yapmayın . . . itfaiye tam tanmına 4 dakika içinde geldi 4 sokak aşağıda oturyorum ben koşup baktığımızda is kokusu ile karışık gaz kokusu vardı

2
0
yanıtYanıtla
Birol Bal:

Sabah namazından 5-10 dakika sonra olan patlamaya itfaiye 1 saat sonra değil, 15-20 dakika sonra geldi.

2
0
yanıtYanıtla
Cyber34:

Ben neredeyse şirinevlere yakın oturuyorum patlama okadar şiddetliydiki sabaha karşı oturuyordum sanki bomba patladı okadar sesi geldi dedim eyvah eyvah o ses buraya okadar geldiyse olay yerini düşünemiyorum Çok büyük geçmiş olsun apartmandakileri Allah korumuş

1
0
yanıtYanıtla
vatandas:

bir tekstil atölyesindeki bu patlamanıni neymiş

0
0
yanıtYanıtla
vatandas:

tekstil atölyesinde gerçekte ne yapıyorlarmış???

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title