Haberler

Bahçeli bu seçim anketini görmesin! MHP'nin oy oranı yüzde 5'e kadar geriledi

Güncelleme:

Avrasya Araştırma şirketi tarafından yapılan son seçim anketinde MHP'nin oy oranı yüzde 5.2 olarak gösterildi. Bu rakam, her fırsatta anket şirketlerini yerden yere vuran MHP lideri Devlet Bahçeli'yi daha da kızdıracak.

Avrasya Araştırma 9-14 Ocak arasında 26 ilde 1260 kişi ile gerçekleştirdiği anketin sonuçlarını açıkladı. Ankette vatandaşlara ilk olarak "Bu pazar seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz?" sorusu yöneltildi. Anket sonuçlarına göre AK Parti'nin oyu yüzde 27.4 olurken, CHP'nin oy oranı ise yüzde 25.6 olarak belirlendi. İYİ Parti yüzde 10.1 oy oranına sahip olurken anket sonuçlarında MHP'nin yüzde 5.2 alması ise dikkat çekti.

İşte ankete göre partilerin yüzdelik dağılımı;

  • AK Parti: Yüzde 27.4
  • CHP: Yüzde 25.6
  • İYİ Parti: Yüzde 10.1
  • MHP: Yüzde 5.2
  • Gelecek Partisi: Yüzde 1.3
  • Saadet Partisi: Yüzde 1
  • Memleket Partisi: Yüzde 0.8
  • Diğer: Yüzde 1.7

SEÇİM BARAJININ YÜZDE 7 OLMASI GÜNDEMDE

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz günlerde MHP lideri Devlet Bahçeli ile seçim barajı konusunda anlaştıklarını duyurmuştu. Yüzde 10 olan barajı yüzde 7'ye çekeceklerini belirten Erdoğan, "Bizim yaklaşımımız barajın yüzde 7 olması yönünde. Devlet Bey'le de mutabık kaldık. Hazırlanan taslak metin konusunda önümüzdeki hafta arkadaşlar tekrar bir araya gelecekler. Nihai şeklini verip ondan sonra işi bitireceğiz." diye konuşmuştu.

BAHÇELİ ANKET ŞİRKETLERİNE "ŞARLATAN" DEMİŞTİ

Daha önce anket şirketlerini MHP'nin oyunu düşük gösterdikleri gerekçesiyle yerden yere vuran MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, anket şirketlerine "şarlatan" demişti. Bununla da yetinmeyen MHP lideri, "Oy oranımızı az göstermek için kudurmuş gibi çalışan kokuşmuşlar" ifadeleri ile anket şirketlerine olan tepkisini dile getirmişti.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Devlet Bahçeli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
500

Yorumlar (98)

Mehmet kuru :

SİZ AÇILIK VE SEFİLLİK İSTİYORSUNUZ . GELSİN KILIÇDAROĞLU BULUN ALLAHTAN BELANIZI ... SİZ ÇOK AZITTINIZ. NANKÖRLÜK TABİATINIZ OLMUŞ.

79
252
yanıtYanıtla
Oguz Turker:

Mehmet kuru farkinda değilsin muhtemelen ama yine hatirlatayim biz suan zaten aç ve sefiliz

yanıt84
yanıt19
ferfer:

a habere devam kendini isveçte yaşıyor zannediyor adam:)))))

yanıt94
yanıt14
seyhan:

Oğuz Turker hala bildiğini sanıyorsun ama şuan açlık sefalet diye ağlayanlar gerçek anlamda daha rezil olacaklar

yanıt9
yanıt43
Muhammed Nazif Dusunceli:

Oguz turker madem acsin git calis karnini doyur burada abuk subuk seyler yazipta ekmeginden olma :)

yanıt0
yanıt1
Mehmet kuru :

ÇATLASANIZ PATLASANIZ DA REİS TEK GEÇER. ALLAH ŞÜKÜRSÜZ VE NANKÖRLERDEN UZAK EYLESİN . NANKÖRLER ... DÜN NEYDİNİZ ÇABUK UNUTTUNUZ .

68
225
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Hdp ye oy veririm yine ampule vermem , hele mhpye hiç

136
77
yanıtYanıtla
burakk:

Verdikten sonra gece rahat rahat mışıl mışıl uyursun dimi?

yanıt18
yanıt26
seyhan:

Şeref meselesi, her konuda özgürsün kendine yakıştırıyorsan köprü altında da çalışabilirsin. Vatanseverlik meselesi hdp ye oy verenlerden onların cezaevinden çıkmasını isteyenlere kadar tüm yandaşları tarihte kara leke olarak anılacak, sıkıntı olmaz diyenler özgürdür.

yanıt14
yanıt35
Behlûlê Mahî:

burakk: Verdikten sonra gece rahat rahat mışıl mışıl uyuma konusunda tecrübelisin herhalde

yanıt16
yanıt5
Tüm 98 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title