Haberler

Nöbet beklediği bahçeye domuz girdiğini zanneden şahıs, eşini öldürdü

Güncelleme:

Kastamonu'da bir kişi, gece saatlerinde mısır bahçesine domuz girmemesi için nöbet beklerken ilginç bir olay meydana geldi. Bahçeye domuz girdiğini düşünen şahıs, yanlışlıkla eşine ateş ederek hayatını kaybetmesine neden oldu.

Kastamonu'nun Cide ilçesinde yaşayan Yakup Zengin, gece vakti mısır bahçesinde domuz beklemek için tuttuğu nöbet sırasında, karşıdan gelen eşini tanıyamadı ve onu domuz zannederek öldürdü.

JANDARMA TARAFINDAN GÖZALTINA ALINDI

Olay, Cide'ye bağlı Kezağzı köyü Kuzla Mahallesi'nde dün gece 23.30 sıralarında meydana geldi. Gece mısır bahçesine domuz beklemeye giden 52 yaşındaki Yakup Zengin, tüfekle nöbet tuttuğu sırada bahçeye inen 49 yaşındaki eşi Fati Zengin'i domuz sanarak ateş açtı. Göğsünden vurularak ağır yaralanan kadın olay yerinde hayatını kaybetti.

Hayatını kaybeden Fati Zengin'in cesedi olay yerine sevk edilen 112 ekiplerince Cide Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, Yakup Zengin jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Kastamonu Cide 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (65)

vvvvvvvv:

öldürmek icin sebeb aramaya gerek yok domuz sandim vurdum yetiyor

32
5
yanıtYanıtla
abdulbaki:

domuz ile insanı ayırt edemeyen bir adamdan söz ediyoruz. hiç kimse inanmaz bu yalana. domuzun yüksekliği ile adamın ateş ettiği insanın boyu arasında iki mislinden fazla fark var. üstelik domuz kadının geldiği yerden gelmeyeceğine, kadın eşinin silahla beklediğini bildiğine göre bu haberin tamamı yalan. burada yeni bir kadın cinayeti söz konusu. aynı silahla o adamı domuz niyetine vuracaklar ki adalet yerini bulsun.

29
4
yanıtYanıtla
Köylü Güzeli:

Köyleri pek bilmezsiniz herhalde. . Köy yerinde bu olaya çok sık rastlanır.

yanıt2
yanıt2
Çok iyi araştırılmalı:

Kadın cinayetlerinin zirve yaptığı şu dönemde, ''gece vakti karımı domuz sandım'' gibi bir bahaneyle işlenen cinayet akıllarda soru işareti oluşturabilir.

22
9
yanıtYanıtla
Urfalı:

Heee moda olmuştu kadın cinayeti. Arkadaş modaya uydu öylemi. Allah akıl fikir versin

yanıt5
yanıt5
Çok İyi Araştırılmalı:

Sayın Urfalı! Karısını öldürüp (domuz yerde yürür, kadın göğüs hizasından vurulmuş) cinayet işledim diyemiyor, domuz sandım karımı diyor olamaz mı? Her ifade veren doğru ifade mi verir? Ceza almamak için kaza diyor olabilir bu adam. Her duyduğuna inanma. Kadın cinayeti moda demedim. Zirve yaptı dedim bu da kaza falan değil kasten cinayet olabilir dedim. Beyin bedava azıcık düşün.

yanıt6
yanıt1
hia:

kim inanır buna saçmalık kasten öldürüp dümen yapıyodur

26
2
yanıtYanıtla
Sasan:

Hiç inandırıcı degil

18
1
yanıtYanıtla
CİNAYET:

kadın cinayetine yeni kılıf. göğsünden vuracak kadar nişan aldığına göre kadını gördüğün aşikar. mahkemenin bu numarayı yemeyeceği düşüncesindeyim. cinayetten yargılanıp, hak ettiğin cezayı alman temennisi ile. . .

12
7
yanıtYanıtla
TOMMAS:

KÖY YERLERİNE GECE DOMUZ BEKLENİRKEN BİR COK KİŞİ GORMEDEN SESİN YAPRAKLARIN DALLARIN OYANDIGI YERE GECE OLDUGU ICIN ATES EDER. BU BİRAZDA GECE TEK KALINCA DOMUZUN SALDIRMASINDAN KORKTUGU İÇİN OLUR. VE HER YIL BİR SÜRÜ İNSAN BU ŞEKİLDE TÜRKİYEDE NE ŞEHİT NE GAZİ . . . NİYAZİ OLUYOR

yanıt0
yanıt0
Tüm 65 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title