Haberler

Bafra Cumhuriyet İlköğretim Okulu Türkiye Şampiyonu

Güncelleme:

Türkiye İlköğretim Okulları Arası Hentbol Şampiyonası'nda Türkiye Şampiyonu olan Samsun Bafra Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hentbol Takımı, görkemli törenle karşılandı.

Konya'da yapılan Türkiye İlköğretim Okulları Arası Hentbol Şampiyonası'nda Türkiye Şampiyonu olan Samsun-Bafra Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hentbol Takımı, görkemli törenle karşılandı.

Bafra İlçe girişinde Bafralılar tarafından karşılanan öğrenciler için okul bahçesinde tören düzenlendi. Törene; Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Yayla, Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürü Reha Sertkaya, okul öğretmenleri, öğrenci velileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Türkiye Şampiyonu Bafra Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hentbol Takımı, konvoy eşliğinde okula getirildi. Şampiyonlar, öğrenci arkadaşları ve öğretmenleri ile birlikte davul-zurna eşliğinde, halay çekip eğlendi. Bafralılar, sporcu ve antrenörlerine büyük ilgi gösterdi. Sporcuları ve yöneticileri tebrik eden vatandaşlar, Cumhuriyet İlköğretim Okulu bahçesindeki kutlamalara katıldı.

24-28 Mayıs 2006 tarihleri arasında gerçekleştirilen İlköğretim Okulları Yıldız Erkekler Hentbol Kategorisi'nde Aydın, Antalya, İzmir, Siirt ve Elazığ takımlarını yenerek Türkiye Şampiyonu olduklarını belirten takım antrenörü Erol Süleymanoğlu, 12-15 yaş gruplarını oluşturan yıldız erkek hentbol takımlarının şampiyonluk yakalamasının altında disiplin, özveri ve çok çalışma yattığını söyledi.

15 kişilik bir ekiple şampiyon olduklarını belirten Bafra Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürü Reha Serkaya da takımlarının geçen sene yarı finalde elendiğini, 3 ay belirli aralıklarla müsabakaların yapıldığını ve Türkiye genelinde 500 takım içerisinden okullarının şampiyonluk yakaladığını kaydetti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title