Haberler

Babamın Ölümünden Sonra Kadere Daha Çok İnandım

Güncelleme:

CINE5 ekranlarında Yasemin Bozkurt'un sunduğu "Bir Demet Yasemin"e konuk olan güzel oyuncu Eda Özerkan, canlı yayında gözyaşlarını tutamadı...

Yasemin Bozkurt'un sorularını cevaplayan Eda Özerkan, şu an rol oynadığı dizide babası gibi bir polisi oynamaktan çok gurur duyuyor. Oyunculuk macerasında anne ve babası güzel oyuncuyu her zaman desteklemiş.

Aşk-ı Memnu ve Adanalı dizilerinde başarılı performansı ile göz dolduran Eda Özerkan, yaşadığı büyük bir üzüntü ile 1.5 sene ekranlardan uzak kalmayı tercih etmiş. Canlı yayında yaşadıklarını anlatırken gözyaşlarını tutamayan güzel oyuncu, canından çok sevdiği babasının ölümünü ilk kez Yasemin Bozkurt'a anlattı.

Eda Özerkan'ın babası, rahatsızlığı nedeniyle gittiği hastane dönüşü bir nefes sorunu yaşamış, mahallenin eczanesine giren baba Emin bey, nefes açma aleti almak istese de eczanedeki alet bir türlü çalışmamış.O dönemlerde yoğun çalışmasına rağmen kendine bir günlük izin veren Eda Özerkan ve annesi de tesadüfen evdeymiş. Eve giden Emin Bey, kısa süre sonra fenalaşınca, apar topar en yakın hastaneye giden Eda Özerkan ve annesinin çabaları Emin Beyi yaşatmaya yetmemiş.

Eda Özerkan hastanede endişeyle beklerken, babasının uğradığı eczacı gelmiş ve nefes açma aletinin babasının ardından düzeldiğini anlatmış. Eda Özerkan yaşadığı bu olaydan ve babasını kaybetmesinin ardından kadere daha çok inanmış. Babasının ölümünden sonra yaşadıklarını ilk defa anlatan güzel oyuncu, artık hayatta hiçbir şeyi dert etmemek gerektiğini düşünüyor...

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yasemin Bozkurt Eda Özerkan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title