Haberler

Baba Öztürk: Dilek Doğan'ın Başına Gelenler Oğlumun Başına Geldi

Güncelleme:

Sarıyer, Armutlu'daki Fatih Sultan Mehmet Polis Merkezi'ne bombalı saldırı gerçekleştirdiği öne sürülen ve polisler tarafından vurularak öldürülen Yılmaz Öztürk'ün cenazesi otopsi işlemleri için Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Otopsi işlemleri tamamlanan Öztürk'ün cenazesi ailesine teslim edildi. Polis, Adli Tıp Kurumu önünde geniş güvenlik önlemleri aldı.

"DİLEK DOĞAN'IN BAŞINA GELENLER OĞLUMUN BAŞINA GELDİ"

Kurumun önünde gazetecilere açıklamalarda bulunan Yılmaz Öztürk(20)'ün babası Hüseyin Öztürk, oğlunun haksız yere öldürüldüğünü ve herhangi bir örgütle ilişkisinin olmadığını öne sürdü. Öztürk, "Daha önce de Dilek Doğan'ın başına gelenin tıpkısı benim oğlumun başına geldi. Her ikisi de masumdur. Herhangi bir örgütle ilişkisi olmadığı gibi işine gelip giden bir çocuktu. Yaşamanın bir anlamı kalmadı benim için. Ölen Yılmaz Öztürk'ün halası Çiçek Öztürk yeğeninin masum olduğunu ve hiç gözaltına alınmadığını söyledi.

"KARAKOL İLE OLAY YERİ ARASINDA 700 METRE VAR"

Ailenin avukatı Cemal Yücel de bombalı saldırıda bulunulan karakol ile olayın meydana geldiği yerin arasındaki mesafenin uzak olduğunu söyleyerek "Karakol ile çocuğun öldürüldüğü yer arasında en az 600-700 metre var. Karakola bir saldırı olsaydı bu çocuk 700 metre mesafede öldürülmezdi. Daha yakın bir mesafeden öldürülürdü. Tamamen mizansendir. Polisin bu tavrını da kınıyoruz. Yalan yanlış bilgilerle kamuoyunu yanlış yönlendiriyorlar. Suçsuz, günahsız bir kişidir. Bunun failinin kim olduğunu ortaya çıkartmak için elimizden gelen her türlü çabayı göstereceğiz" diye konuştu. Öztürk'ün cenazesi, Boğaziçi Cemevi'ne ait araçla alınarak tören için cemevine götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Öztürk Armutlu Sarıyer Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (16)

alp:

vurun hainlere acımayın

79
3
yanıtYanıtla
Sucu:

Tabi canım çocuk süt almaya gelmiş, (ekmek bayatladı) yazık, baksana desteklemeye gelenlerde sanayide çalıştığı iş arkadaşları

80
2
yanıtYanıtla
alp:

oğluna sahip çıksaydın utanmadan bide mağgur edebiyatı yapıyor

73
2
yanıtYanıtla
Ali CIZLAVET:

Muhtemelen fırından ekmek alıp evine giderken polise ve devlete olan sevgisinden dolayı dalından kopardığı karanfil çiçeğini polis karakolunun bahçesine atmıştır.

69
2
yanıtYanıtla
selo can:

Salakca yorum yazanlara sesleniyorum orada bir insan olmus farkindamisiniz bir rahmet okuyun

1
70
yanıtYanıtla
BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ:

Bozacının şahidi şıracı. üç ucuda pis değnek komünist ataist ve alevi.

59
9
yanıtYanıtla
VAN"LIMobil-ANDROID:

BU TERÖRİSTLERİN İŞİ GÜCÜ YALAN.

50
6
yanıtYanıtla
Emrullah:

DEĞERLİ KARDEŞLERİ Yapılan Yorumlara baktığımda çok farklı ve yanlış yapılan yorumlar görmekteyiz Malesef bütün prokovasyonlar gelmemeli ogrenemedik bende Kürdüm memleketim van ama pkk ve buna bağlı hiç bir örgütle bağlantımız yoktur ve aslada olamaz ama kurt Türk alevi Sünni kardeştir Bunlari birbirine vuran ve ayrımcılık yapanlar kallestir.

46
1
yanıtYanıtla
Türkoğlu Mobil-ANDROID:

Bende inandım ya......

36
8
yanıtYanıtla
pla:

Baba rahmetli gibi oldu dediya iste oradan belli bu cocugun kirli islerle mesgul oldugu. Nekadar cok bagirirsam ne kadar cok ayni seyi dersen kamuoyu buna inanir.

39
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title