Haberler

Baba, öz kızının yanında müstehcen videolar izledi! Anne savcılığa koştu

Güncelleme:

İstanbul'da 14 yaşındaki kızının yanında 6 ay boyunca müstehcen videolar izleyen baba, eşi tarafından savcılığa şikayet edildi. Savcılık, şahıs hakkında 22 yıla kadar hapis cezası istedi.

İstanbul Şişli'de savcılığa başvuran bir kadın, eşinin 14 yaşındaki öz kızının yanında müstehcen videolar izlediğini iddia etti. Kadın, eşi hakkında suç duyurusunda bulunurken baba hakkında 22 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

YÜKSEK SESLE MÜSTEHCEN VİDEOLAR İZLEDİ

Sabah gazetesinden Atakan Irmak'ın haberine göre; yıllardır evli olan S.E. ve N.E. çiftinin evliliğinden meydana gelen 14 yaşında bir kız çocukları bulunuyordu. Anne S.E. bir gün eşinin kız çocuklarının yanında yüksek sesli bir şekilde müstehcen videolar seyrettiğini fark etti. Bu duruma sinirlenen genç kadın eşini uyararak bir daha bu tür davranışlarda bulunmaması yönünde uyarıda bulundu.

6 AY BOYUNCA DEVAM ETTİ

Anne S.E'nin uyarılarına rağmen iddiaya göre baba N.E. saplantılı eylemine yaklaşık 6 ay boyunca farklı zaman dilimlerinde sürdürmeye devam etti. Eşinin saplantılı bir şekilde kızının yanında müstehcen videolar izlemesine dayanamayan genç anne savcılığa gelerek kocası hakkında suç duyurusunda bulundu.

ANNE ŞİKAYET ETTİ

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı annenin şikâyeti üzerine skandal olay hakkında soruşturma başlattı. Savcılık tarafından yürütülen soruşturma kapsamında ifadesine başvurulan genç kadın eşinin kızının yanında müstehcen videolar izlediğini iddia etti. Annenin iddiaları üzerine Çocuk İzlem Merkezi'nde ifadesi alınan mağdur kız çocuğu babasının yanında müstehcen içerikli videolar izlediğini söyledi.

22 YIL HAPSİ İSTENİYOR

Savcılık yürütülen soruşturma sonunda baba N.E'nin suçtan kurtulmaya yönelik ifade verdiğini, anne ve mağdur kızın beyanlarını esas alarak şüpheli hakkında 'Çocuğun Cinsel İstismarı' ve 'Çocuğun Görebileceği Yerlerde Müstehcenlik' suçları kapsamında iddianame düzenleyerek 22 yıla kadar hapsini istedi. Şüpheli ilerleyen günlerde İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

İstanbul Haberler

500

Yorumlar (11)

pusulayı şaşmak:

nasıl bir duyguya sahip olmak gerekir bunu yapabilmek için, bir sürü değeri insan içinde öldürmeli. bu kadar sapıttıysa demektir, utanma , ALLAH korkusu, evlada olan şefkat. onun psikolojisinin göreceği zarara olan hassasiyet, konu komşudan, eşten mahçubiyet, babalık içgüdüsü. bunların hepsini nereye gömdün. nasıl bu kadar aşağılık hale düşülebilir , aklım almıyor, hz. ömer asla nefsinizi sınamaya kalkmayın, onu zorlayacağınız ortamı hazırlamayın. başedemezsiniz der. sapkınlık kapkara kuyu sonu yok. sonu ateş

25
0
yanıtYanıtla
Gurbetci:

Bir konu , bir olay, bir durum gercekten bukadar seffaf acik anlasilabilir yorumlanabilirdi. Belliki egitimlisin , helal olsun Sana kardesim , agzina diline saglik, bende 3 cocuk babasiyim ama BABA yim Yorumunun altina imzami atiyorum , saygilar

yanıt0
yanıt0
.....:

Milli ve manevi değerlerimizi eleştirenler,herşey sizin istediğiniz gibi olursa aile hayatımız işte böyle viran olur!

21
3
yanıtYanıtla
ADANALI:

Ben artık duyduğum okuduğum hiçbirşeye inanamıyorum belkide inanmak istemiyorum. Lan gardaş böyle bir olay nasıl olur, nasıl yaşanır kafa almıyorr! Hayır böyle bir olay oldu neden 6 ay beklenir? Acaba adamın başını yakmak için bir iftiramıdır . . abo abooo ne biçim hayatlar var sinirim bozuldu. .

20
3
yanıtYanıtla
Ahmet:

Babaya bak. Anne şikayette geç bile kalmış.

22
0
yanıtYanıtla
KARA:

BİZİM ÜLKEMİZ BOZULMAYA BAŞLADI NERDESİNİZ EY İNSANLAR ?????????????????????????????

14
0
yanıtYanıtla
Ne kadar:

6 ay bekler mi insan

14
0
yanıtYanıtla
Atila öztürk:

Herşeyi bilsek ölürüz

12
0
yanıtYanıtla
Reşat:

Ne diyeceğimi bilmiyorum, Allah bu tür yaratıkların belasını versin ,beyin kaldırmıyor nasıl bir toplum meydana geldi anlamıyorum

10
1
yanıtYanıtla
Sahin:

Bu haber cok Garip adam cocugunu zorlami yaninda tutuyor ondört yasindaki cocuk böyle bir durumda odayi evi terk etmesi gerekmezmi anne biliyorda nasil alti ay beklemis inandircligi olmayan bir durum yirmi yil ceza verecek hakim benim gibi kadarda düsünmeyecek

2
4
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title