Haberler

B. B. Ankaraspor Şampiyon Oldu

Mersin'de Düzenlenen Hentbol Genç Erkekler Türkiye Birinciliği'nde, Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor Şampiyon Oldu.

Mersin'de düzenlenen Hentbol Genç Erkekler Türkiye Birinciliği'nde, Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor şampiyon oldu.

İki grupta 12 takımın mücadele ettiği turnuvanın final maçında, Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor ile Maliye Milli Piyango, Yenişehir Belediyesi Spor Salonu'nda karşılaştı.

Mehtap Şimşek ve Pınar Ünlü'nün yönettiği maçın ilk yarısı Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor'un 14-8'lik üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci yarıda da etkili bir mücadele ortaya koyan Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor, Maliye Milli Piyango'yu 28-24 yenerek şampiyon oldu.

Bursa Nilüfer Belediyesi de normal süresi 39-39 berabere tamamlanan karşılaşmada, İzmir SGK'yı uzatma dakikaları sonunda 47-43 yenerek şampiyonada üçüncü oldu.

Mersin'de 27 Ocakta başlayan şampiyonada dereceye giren takımlara kupa ve ödülleri Türkiye Hentbol Federasyonu yönetim kurulu üyesi İsmet Güllü, Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Taşkın, Hentbol İl Temsilcisi Suat Yalıç ve Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor yönetim kurulu üyesi Hasan Uçar'ın katılımı ile verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title